Napsat recenzi

Za minimum peněz super týden

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 927x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení některých názorů na netu jsme vyrazili vybaveni vším možným a připraveni na všechno, odhodláni, že si dovolenou pokazit nenecháme a v nejhorším případě pojedeme někam jinam pod vlastní stan.

Do kempu jsme jeli kvůli dětem, aby si týden pořádně užili a to se nám podařilo.

Z naší zkušenosti mohu sdělit, že kdo počítá s tím, že jede do stanu se vším, co k tomu patří, bude spokojen.

Je to absolutní vybočení ze stereotypu a za stejných podmínek a za tyto peníze bychom si tuto dovolenou kdykoliv rádi zopakovali.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Stany odpovídají popisu. Dokonce si myslím, že skutečnost je lepší, než se zdá z fotografie, kde stany vypadají vybledlé a staré. Stan je na dřevěné podlážce a má dvě ložnice, před stanem přístřešek se stolem a židlemi. Na podlážce je lino, což někteří kritizovali, ale z mého pohledu lepší lino, než zadřené třísky v nohou :-) a je to i praktičtější na zametení. Stan je vybaven nafukovacími matracemi, lůžkovinami (povlečení nutno dovézt vlastní. My jsme měli své spacáky.),lednicí, dvouvařičem, drátěnou policí na oblečení, látkovou stanovou "skřínkou", policemi na nádobí a již zmíněným plastovým stolem a židlemi. Ve stanu je elektrika, světlo je v přístřešku venku- možnost je pochopitelně dát ho i dovnitř. Nádobí bych řekla, že je jedinou slabinkou - není ho mnoho a není to žádný luxus, avšak kdo má zaplacenou plnou penzi, v pohodě si vystačí i s tímto málem. Kdybych ale měla s touto sestavou týden vařit, tak nevím.. Nádobí si prostě i příště vezmu svoje.

Není tam kanystr na vodu.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Nevím, jaké kdo má jiné zkušenosti, ale za nás vařila velice šikovná paní, které musím složit pochvalu i dík. Snídaně nejsou sice žádné hody a švédské stoly, ale nasnídáte se v pohodě- čerstvé pečivo, sýr, šunka, salám, tavený sýr, džem, kobliha, párek, čaj, melta, kakao... Máslíčko jen jedno pidi na osobu, ale máte tam lednici a za rohem obchod, takže komu nestačí, může to napravit.

K obědu byl jeden chod - naprosto DOSTAČUJÍCÍ v tom vedru a večeře polévka, hlavní jídlo a většinou trochu salátu. Obávala jsem se konzerv, polévek z pytlíku a pod. Nic takového se nekonalo. Jídla bylo dost a bylo chutné, normálně uvařené. Žádný bezmasý týden, žádné neobvyklé kombinace, ale normální jídlo, bez obav i pro děti, maso každý den.. Možná jsme měli štěstí, ale já skutečně nemohu než pochválit.

Pro jídlo se chodí s tácem do jedné z chatiček, pár kroků od stanů. Ke každému chodu máte možnost natočit si nápoj, tady trochu nezvyklé chuti :-), protože pitná voda je mííírně slaná. Maličko.. Za dva dny si zvyknete.

Vezměte si jar a houbičku na nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Stany jsou v kempu pohromadě v jakémsi městečku, pospolu. Kemp je v borovém lesíku.

Sociální zázemí je prvotřídně ČISTÉ, až neuvěřitelné při tom počtu lidí tam.. Celý den se tam starala paní o čistotu, nestalo se, že by chyběl toal.papír.

V kempu je také umývárna nádobí a prostor na praní - venku, grily, za poplatek autom.pračka. Jsou tam i mini sprchy a WC pro prťata.

Voda teče teplá celý den, nestalo se mi, že bych šla do sprchy a netekla by. Pouze jedinkrát byla méně teplá, když bylo hodně lidí. Vrátila jsem se později a už to bylo v pořádku.

V kempu je wifi.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

K moři je to pěšky přes místní silničku, okolo malého přístavu, asi deset minut chůze.

Pláž si může vybrat každý dle svých představ, je tam oblázková, o kousek dál vpravo za majákem také oblázková, ale s delší mělčinou a obchůdky, restaurací a kavárnou za zády, ještě o kousek dál za zády borovice, kdyby snad chtěl být někdo ve stínu... A ještě o kousek dál jezírko s pažským (údajně) léčivým bahnem a pidi rybičkami, jež vám očistí starou kůži. Nalevo od kempu je písčitá pláž. Zkušenost s ní nemám, chodili jsme na oblázky.

Asi vzhledem k zátoce bylo moře velice mírné a teplé, vzhledem ke kamennému podloží krásně čisté. Ježka jsem v místech, kde se chodilo do moře, neviděla ani jednoho, pouze sem tam na odlehlých nepřístupných místech.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V těsné blízkosti kempu je menší supermarket, cukrárna, bankomat.

Vše ostatní je v městečku, kam dojdete procházkou do mírného kopce, odměněni výhledem na moře.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Chtěli jsme dětem dopřát po dovolených v hotelu změnu, s tím, že my se spokojíme s málem. Vznikla z toho jedna z nejlevnějších, ale super dovolená!

Děti byly od rána do noci venku, dětí jako smetí...a i my dospělí jsme si to užili..

Jak už tady někdo napsal - jaké si to uděláte, takové to máte.

Nevím, jestli jsme měli štěstí na lidi, na SUPER paní delegátku Marcelu, na počasí (nezapršelo), zkrátka na celou dovolenou... ale rozhodně to pojedeme zkusit znovu-

a možná, že ještě jednou i letos :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání