Napsat recenzi

Kemp Tomi srpen 2012

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 086x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Do kempu Tomi jsme vyjeli 4 páry, po přečtení některých recenzí jsem z toho začala mít obavy, ale ty nás potom přešly. a Můžu říct, že jsme odjížděli všichni spokojeni :)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Stany jsou starší,ale byly připravené, čisté, matrace byly nafoukané a spalo se na nich dobře :) na to, že jsme byli samé mladé páry, tak nikdo nevznesl žádnou poznámku.A každý z nás věděl, že jede do KEMPU a ne do hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Co se týče stravy, tak pro snídaně jsme si chodili přímo v kempu, bylo vždycky pečivo, máslo, džem a potom se střídaly třeba : salám, sýr, koblih, párky atd..na oběd a večeře se chodilo do Laterny(od kempu je to trošku dál, ale svět se nezhroutí, když se trošku projdete), jinak byla kousek od pláže, takže jsme si lehli vždycky tak, abychom to neměli daleko a cesta nám tedy trvala cca 2 minuty na jídlo :)

Obědy a večeře nebyly žádná sláva, ale co bychom za tu cenu všichni chtěli.. a ten kdo zde ty špatné recenze píše, vždycky určitě to jídlo,které mu nevonělo stejně snědl :D Když jsem některé lidi sledovala, tak někteří si pochutnávali a druzí se na to tvářili divně, ale je to jen o lidech, nikoho tam nenutili, aby si jídlo zaplatili a když si chtěli pochutnat na jídle, měli zamířit do restaurací, kde vaří ohromě a za rozumné ceny :)

Nápoj ke stravě byl zdarma, ale teče jim tam slanější voda, takže nám to s tím sirupem nejelo, takže jsme si vždycky vodu vzali svou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Wc a sprchy jsem teda také podle recenzí čekala v hrozném stavu,ale to, že ze záchodů nefungoval třeba jeden a ze sprch třeba dvě mi určitě jako katastrofický stav nepřipadá.

Každé ráno a večer vše umývali a čistili, bylo tam čisto a to, že se tam najdou nějaké prasátka, za to opravdu ONI nemůžou. Teče tam trošku slanější voda, na kterou nejsme zvyklí,ale to se mi nezdá, jako nějaký velký problém.

Delegátku jsme měli takovou mladou slečnu, na které bylo vidět, že je tam krátce, takže byla taková dost vylekaná, ale každý musí jednou někde začít :) jinak za námi byla minimálně 4x a ptala se, zda něco nepotřebujeme.

Hned naproti kempu je takové herna, kde se určitě zabaví i rodiny s dětmi, včetně trampolín a třeba řetízkáče.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

My jsme daly přednost pláži, která byla cca 10 min od kempu (v závislosti na kratší vzdálenost k jídlu :) byla kamenitá, ale čistá. Moře nádherné!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hned kousek od kempu se nachází potraviny, kde seženete vše, další 2 obchody jsou cca 10 min, chůze, kde se nachází pár restaurací, barů a stánků.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Můžu za 8 lidí říct, že se nám v Kempu Tomi líbilo :) Jediné mínus bylo, že je to malé městečko s pár stánky, kde není moc možností něco nakoupit (např. suvenýry)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka: Adrialand kem Tomi, Chorvatsko - 20. 8. 2012 19:29

POZOR!!!!!!Byli jsme 2 rodiny v kempu Tomi a můžeme říct že je to katastrofa. Termín byl od 30.6. do 14.7. 2012.Škoda že tam nejdou dát fotky. Měli jsme mít stan pro 6 lidí, ale nebyly tam ani ložnice, ty jsme si museli sehnat sami, protože delegát nic nevěděl. Celou dovolenou nás 6 spalo na vyfouklým matracím, protože všechny byly píchlé. Měli jsme to objednané s kuchyňkou ale ta tam nebyla, také jsme si to po dohadách s delegátem museli vzít z jiného stanu,lednice byla celá od plísně. Nádobí pro 6 lidí bylo takové: 2 příbory, 3 lžíce, 1 kastrol, 3 talíře, také nic delegát nedodal. WC a sprchy katastrofa, opilá uklizečka nic neumyla, na záchodech se nedalo zamknout a ani neodtékaly. Ve sprchách byla špína a v některých nebyly kohoutky, ty se nemily vůbec, uklizečka tam byla jen ráno v 8 hod ale špína po ní zůstala. Volali jsme hned na cestovku ADRIALAND ty nám řekli, abychom dali písemnou stížnost,hned po příjezdu domů jsme jim poslali doporučený dopis i s fotkama. Odepsali po 32 dnech a řekli, že jsme si měli nechat podepsat stížnost od delegáta, ale po telefonu nám to neřekli. Nejsme zhýčkaný, ale tohle byla silná káva i pro otrlé. Vážení nejezděte s touto cestovkou, už v loni jsme s nimi byli v Biogradu na Moru, sociálky byly také tragické, ale stany byli dobré. Kdo chcete, tak mi pošlete mail a já Vám pošlu fotky, tedy jen pro silnější žaludek. Je mi líto, jak s námi cestovka jedná, že od toho dala ruce pryč. Oni nic neřeší, hlavně že jim kapou penízky. S pozdravem Jitka reagovat

Petrašová Jarmila: Re: Adrialand kem Tomi, Chorvatsko - 6. 6. 2013 21:53

Byla jsem tam několikrát a za " TUTO CENU!" jsem nikdy nepořídla dovolenou v kempu pod svým stanem a bez jídla v ČR ani za minulého režimu. Jezdíme s Adrialandem již několik let a stále se k nám přidávají známí. Z delegáty je to sice slabší ale z čeho mají zaplatit kvalitní když je dovča ZAPAKATEL. Nespokojenci mají jet na inluziv do hotelu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání