Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Toto si zaplatíte Toto si zaplatíte
  • Toto si zaplatíte Toto si zaplatíte
  • Toto si zaplatíte Toto si zaplatíte
  • Toto si zaplatíte Toto si zaplatíte
  • Toto si zaplatíte Toto si zaplatíte
  • Toto dostanete Toto dostanete
  • Toto dostanete Toto dostanete
  • Toto dostanete. Objemnější člověk má v "ložnici" velký problém s mobilitou! Toto dostanete. Objemnější člověk má v "ložnici" velký problém s mobilitou!
  • Toto dostanete. Šatní skřín s úložným prostorem a policemi - takhle si představuju domeček pro prasátko! Toto dostanete. Šatní skřín s úložným prostorem a policemi - takhle si představuju domeček pro prasátko!
  • V závěru Váš luxusni bungalov vypadá takto. Tedy pokud nechcete mít zavazadla společně s haldami oblečení naházené v tom pajzlu jak hovada!!! V závěru Váš luxusni bungalov vypadá takto. Tedy pokud nechcete mít zavazadla společně s haldami oblečení naházené v tom pajzlu jak hovada!!!

Dvě slova-krása a katastrofa. Okolí hezké. Dají se najít krásná místa, pokud máte auto, protože kemp Porat je opravdu zapadákov. Bez auta jste namydlení a nedostanete se nikam, protože slibované zájezdy do Zadaru, do mušličkové zátoky apod. se neuskuteční ani omylem, jelikož správce kempu zvysoka s*** na nějakou organizaci. Kromě toho za tu přemrštěnou cenu nedostanete to, co Vám naslibují. Za celou dobu pobytu od 26.8.do 2.9. na pana správce v jednom kuse někdo řval, protože byl velice nespokojen s již zmíněnou organizací, s poskytováním informací a s chováním vůči klientům. Pan R*** dokonce už ani není zaměstnancem CK, má smlouvu přímo s majitelem kempu - Chorvatem, takže on tam vlastně jen tak nějak přicmrndává a nemá nic společného s cestovkou. Toto Vám řekne přímo do očí!!! Ale peníze od Vás vybírá!!! Zrovna tak jeho povedená ženuška, která Vám strčí klíče od chatrče do ruky a zmizí. V sobotu jsme přijeli, ona večer sedla do autobusu, jela pryč a celý týden se v kempu ani neukázala, čímž porušila svou povinnost, protože jako delegátka musí být přítomna v době pobytu a poskytovat Vám informace. Takže ta na to taktéž zvysoka s*** a klienti ji nezajímají!!!!! Pokud jste chtěli nějaké informace, když jste měli štěstí, narazili jste na pana R****, který Vám je poskytnul, pokud ovšem něco věděl, nebo s Vámi ochotně spolupracoval jistý Čech, nevím jméno, ale bylo mu líto klientů, tak je ze své vlastní vůle vozil na výlety, nebo Vás "hodil" do supermarketu nakoupit si potraviny apod. Také uklízel chatrče po předchozích klientech a dělal tam debila pro všechno. Samozřejmě zadarmo, protože má v Praze své vlastní zaměstnání a v kempu Porat se sezónně účastní frašky, která se jmenuje dovolenná v Chorvatsku. Čili toto je první hrůza. Druhá, mnohem horší hrůza se dá nazvat noční můrou, a tou je ubytování. Tuto kapitolu popíšu přímo v sekci ubytování. A toto ubytování, které se absolutně liší od toho, které Vám CK sprostě prodá, budeme spolu s dalšími dvěma rodinami reklamovat, podáme stížnost u CK, podáme podnět na ČOI a pokud bude třeba, podáme hromadnou žalobu. Požadujeme finanční kompenzaci, protože ten hnůj, do kterého si nás delegátka dovolila ubytovat, je neskutečný podraz její i cestovní kanceláře. Oni Vám odprezentují krásnou novou chatu, čistou a na BGW opravdu luxusní a ve skutečnosti Vás delegátka nasune do odporné chátrající boudy a ještě si dovolí Vám vmést do obličeje, že nejste v "hotelu s 5 hvězdama "a co byste chtěli!!!!! Její chování = vezměte si klíče a neotravujte, nejsem na Vás zvědavá...

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Odporná špinavá rozpadající se lesní chýše. Samozřejmě jste v kempu a čekáte odpovídající zařízení, ale toto bydlení je zastřešené krmítko v pralese. A co je nejhorší, tuto HRŮZU NEMAJÍ VŮBEC V KATALOGU, NABÍDNOU VÁM KRÁSNOU NOVOU CHATKU S DVĚMA LOŽNICEMI, ŠATNÍ SKŘÍNÍ S VĚŠÁKY, POLICEMI, KUCHYŇSKÝM KOUTEM S DŘEZEM, V JEDNÉ MÍSTNOSTI JE PALANDA - TO VŠE JEDNÍM SLOVEM KRÁSA. ALE...HODÍ VÁS DO ODPORNÉ, ŠPINAVÉ, ZATUCHLÉ CHÝŠE, o které není v nabídce ani zmínka. A toto je dle mého a jiných klientů, kteří měli stejný problém, absolutní podvod a klamání zákazníka a toto si nenecháme v žádném případě líbit, protože CK Vám nabídne určitou věc, kterou si zarezervujete, zaplatíte a na místě Vám babka, která snad kdysi bývala delegátkou CK, řekne: "je mi l'úto, všetko je zaneprázdnené". Pro Vás to znamená:

a) zůstat v chatrči, kterou mají jako nouzové řešení pro klienty, ale zaplatíte stejně jako v novém BGW, což je hajzlovina nejtěžšího kalibru,

b) rozjedete se a hledáte apartmán, který Vás ve finále vyjde levněji a ubytování máte luxusní.

Jenže komu se chce dvakrát platit za pobyt??

My jsme jeli dostatečně vybaveni vším možným, čili já jsem v chatrči provedla kompletní desinfekci a desinsekci, jelikož nestála na cihlách jako ostatní nově postavené, proto se tam hromadil veškerý hmyz včetně nechutných tučných černých pavouků, kteří tam měli hnízdo, naštěstí jen zvenčí. Já jsem si to důkladně vyčistila a poté jsme se v klidu "nastěhovali". Matrace a deky - samostatná kapitola. Oni je nečistí, čili spíte v hnoji po všech turnusech, které tam byly před Vámi. V postelích a dekách jsou nastěhovány breberky včetně těch, které snad ještě nebyly ani objeveny. My jsme naštěstí vezli lůžkoviny vlastní včetně polštářů a povlaků. A moc dobře jsme udělali. Pro jistotu ještě několik repelentů. Toť k ubytování. VARUJI VŠECHNY CHUDÁKY, KTEŘÍ SI OBJEDNAJÍ ČTYŘLŮŽKOVÝ BGW V KEMPU PORAT, ABY SE DŮKLADNĚ INFORMOVALI U CK A TRVALI NA POPISU VŠECH CHATEK. TEN HNŮJ JSOU DVĚ CHATRČE - Č.29 - V TÉ JSME BYDLELI MY A CHATRČ POD NÁMI, ČÍSLO NEVÍM, ALE JSOU JEDINÉ TMAVĚHNĚDÉ A ODPORNĚ ŠPINAVÉ A ZAŠLÉ. TY NOVÉ, KTERÉ CHTĚJTE, JSOU SVĚTLEHNĚDÉ A NA NICH TRVEJTE, NEBO ZAPLÁČETE JAKO MY!!!!! Ještě je tam jedna tmavěhnědá, ta je větší, sice zvenčí nic moc, ale zevnitř v pohodě. To je údajně chatka pro řidiče. Za celý týden jsem tam nikoho neviděla a nechápu, proč tam nikdo není ubytovaný. Proč by měla být držena pro řidiče, kteří tam nespí...Další h****** od pana R**** a jeho paní. Ti dva jsou nehorázní leváci a lžou Vám do očí, kromě toho se babka za celou dobu pobytu v kempu nevyskytla ani jednou, ale služby delegáta si zaplatit musíte, přičemž nedostanete žádnou informaci. Prostě Vás hodí do hnusu a plavte sami. Do oficiální delegátky má hodně, hooodně daleko!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

My jsme měli stravu vlastní, ale vaří tam výborně. To mám potvrzeno od klientů. Česká kuchyně, můžete si přidat. Otázkou je, jestli chcete za polopenzi zaplatit 1890 kč??!! Za cca 2000 na osobu za bydlení v hnoji, které si říká moderní bungalow!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Jedna věta: ABSOLUTNÍ TRAGÉDIE A NEOCHOTA SPRÁVCE, NATOŽ RÁDOBY DELEGÁTKY NĚCO S VÁMI ŘEŠIT!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře studené, ale to není na závadu. Pláž se stáčí a její mnohem větší část je opravdu hezká. Pro děti nafukovací atrakce na vodě, na kterých se vyřádí i dospělí. Na konci pláže soukromí, v těchto termínech ubyla polovina turistů, takže ideál. Doporučuji boty do vody z hlediska kamenitého vstupu do moře. Opravdu to bolí a i nějaká odřenina se objeví. Ale samozřejmě bez bot se to vydržet dá. Přelom srpna a září je ideální. Mnoho místa, není tolik hluku. A Povljana sama o sobě je klidná osada bez nočního života. Vhodné pro ty, kteří chtějí klid. Pařmenům doporučuji Novalju, která je ostatně jednou velkou nepřetržitou prázdninovou party v jednom tahu proslulá :) Samostatnou kapitolou je čistota okolí i samotné pláže. Lidé jsou neskutečná hovada. Po zemi odpadky - lahve, obaly, sáčky, nedopalky a na pláži dokonce nasráno od psů. Byli tam samozřejmě aroganti, kteří nerespektovali zákaz vstupu psů na pláže. V Chorvatsku se psí výkaly samozřejmě uklízet nemusí. Tady vás nikdo nezná a co je komu po Vás...viďtě?! Zkrátka turisté jsou prasata.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Zapadákov. Kdo je autem, má vyhráno. V okolí se dají najít opravdu krásná místa a na dojezd autem pohoda. Např. Zadar - krásná procházka promenádou a historickým centrem. V noci je ještě mnohem hezčí než ve dne. V centru ostrova Pag, ve stejnojmenném městečku je pláž ještě hezčí, s příjemným písčitokaménkovým pozvolným vstupem do moře. Připraví Vám tam výbornou kvalitní zmrzlinu na počkání. Obecně příroda obklopující ostrov je krásná. Pag leží ve ve středomoří, obklopen horami, na své si přijdou i milovníci horské turistriky.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Okolí krásné, ubytování katastrofální. V žádném případě nedoporučuji cestování do Chorvatska s CK. Je to bída. Vy zacálujete a tím to končí. Starejte se sami. Ještě horší je cesta autobusem. Autobusák při odjezdu předchozího turnusu nechal klienty celý den čekat v horkém počasí, seděli v kempu na prdelích a potili se vzteky, než si milostpán umíní je vyzvednout. V autobuse nefunguje toaleta, klimatizace a o občerstvení si nechte zdát. Při cestě do kempu Vám šofér dvakrát zastavil v jakémsi pajzlu, kde nefungoval záchod, všichni cestující vystoupili a jak stáli vřadě, ženy, muži i děti vedle sebe, všichni svlékli kalhoty, zvedly sukně a močili vedle sebe jak prasata v hnoji. Řidiči nedodržují termíny odjezdů a příjezdů. A nezlobte se nikdo na mě, ale pokud Vás vyhodí z brlohu v devět ráno a sedíte jak kreténi do devíti večera ve třicítkách v kempu s nemožností se hnout od zavazadel, to je sprostota koho? A******, řidičů nebo zástupců CK v kempu Porat - správce a delegátky? VŠECHNY, KTEŘÍ SI CHTĚJÍ KOUPIT OD TÉTO"CESTOVKY" ZÁJEZD DO CHORVATSKA (NEVÍM, JAK JE TO SE ZÁJEZDY DO OSTATNÍCH ZEMÍ), DŮRAZNĚ VARUJI, JE TO BANDA HAJZLŮ, PŘEDEVŠÍM TĚCH, KTEŘÍ VÁM PRODAJÍ UBYTOVÁNÍ, KTERÉ VIDÍTE NA VLASTNÍ OČI A NACPOU VÁS DO SMRADLAVÉ ZCHÁTRALINY. CHUDÁCI, KTEŘÍ PŘIJELI AUTOBUSEM , MUSÍ SNÁŠET JEŠTĚ PŘÍŠERNOU CESTU A PONIŽUJÍCÍ ZACHÁZENÍ. KDYŽ SE BRÁNÍTE, DOSTANETE JEDINOU ODPOVĚĎ, KTERÁ JE POPULÁRNÍ U VŠECH: "NIE STE V PAŤHVIEZDIČKOVOM HOTELI". Ano. Nejste. Jste v kempu, ale i zde máte svoje práva a především nárok na to, co jste si zaplatili a nejste povinni snášet jejich libovůli a aroganci. Náš turnus, konkrétně tři rodiny jsme byli velice nespokojení a budeme se bránit a pokud bude nutné, budeme se soudit. Oni totiž panáčci počítají s tím, že budeme držet ústa zavřená, ale to se hodně přepočítali. Dokud se nikdo neozve, budou tu špínu dál nabízet klientům a okrádat je!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Jméno CK - 9. 9. 2017 18:53

CK takto okrádající klienty se jmenuje ***! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání