Napsat recenzi

Penzion Belveder

Recenze hotelu Penzion Belveder (Chorvatsko - Pag - Pag město)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 276x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

No pokud nejste moc nároční, tak vám penzion bude stačit .... my jeli za mořem, takže jsme byli spokojeni, protože moře super teplé, čisté a v pohodě. Je fakt, že vedle sebe penzion a hotel stejného jména a 3hvězdiček ... ale rozdíl jak blázen. Hotel čistý, s bazenem, výtahem , klimatizací atd. což se o penzionu říci teda nedá ani náhodou. Pokud nečekáte zázraky, tak vám to snad stačit bude. Nejlépe je mít auto a objet všechny pěkné pláže na ostrově. Ostrov je jak měsíční krajina. Pokoje musíte uvolnit do 8 hodin ráno, protože se musí uklidit pro další klienty, kteří už tam jsou v 8 hodin ráno. Takže se tam motá najednou 90 lidí. Je to čistě penzion pro České a Slovenské turisty. Někteří dovedou být hodně znudění a otravní. Všem se nazavděčíte. Před 3 lety byl penzion na lepší úrovni než dnes a to i včetně jídla i stravy.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování žádná sláva. Není tam klíma ani větřák, takže pokoje jsou nevyvětratelné, a pokud nemáte balkon, tak se uvaříte ... naprosto. Jsou to předělané bývalé apartámy, takže pro třeba 4 lidi ... docela husto . Malý záchod a sprcha. No prostě na to spaní to stačí .... ale už jsem zažila lepší.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Strava bohužel pořád stejná ... snídaně teda určitě. Chorvatská veka, malý kousek másla, marmeláda, někdy sýr a salám. Kobliha. Na oběd guláš ... rádoby .. spíše polévka s masem. Tím, že vaří chorvatský kuchař, tak jsou jídla pro nás někdy divná. Lidi vyhazovali jídlo a kupovali si , aby neměli hlad. Hodně těstovin... skoro pořád. Sem tam brambory, noky, řízky .. ale trošku tvrdé ..... vepřové. Nevím, myslela jsem si, že to bude lepší. Ale my si neztěžovali. Když jsme měli chu´t zašli jsme si na jídlo do města. Na pizzu nebo mořské potvory. Stravování jak ve škole. Tácek a dostane talíře jak ve školní jídelně. Kolegyně tam byla před 3 lety, říkala, že se jídlo a vše hodně zhoršilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Vybavení nedostatečné. Pokud není klíma ani věttrák na pokoji. Ručníky pouze při příjezdu, pak celý týden nic, úklid si musíte taky dělat sami .. zamést apod. protože personálu je málo a nestíhají. 2 lednice v jídelně na 45 lidí nic moc. Nacpané, přecpané, no prostě nic moc. Pokud nezačne pan domácí s úpravami a výbavou hotelu, tak tam za chvíli nikdo nebude chtít jezdit.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

S pláží i mořem jsme byli spokojeni. Nám nevadilo, že je malá, kamenitá, hlavně, že byla super voda .......

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Pag je hornatý, takže moc zelelně tam moc není. V okolí je hodně apartmánů, takže klid až tak od půlnoci. Kravál pořád... takže se moc nevyspíte. Městečko je super, moc hezké, hodně taveren, kaváren .... dá se posedět. Je tam spousta atrakcí.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

No co dodat. Paní delegátka je naprosto úžasná, ta co byla s námi .. paní Emilie z Nitry. Zařídila , vyřídila, byla opravdu pořád k dispozici ... paráda. Jelikož my jeli k moři a byly hodně horké dny, takže většinu dne jsme strávili ve vodě, tak jsme byli celkem spokojeni. A prosím, maminy jezděte s dětmi až od 3 let ..... malé děti to nedávájí .... kříčí a brečí celé dny i noci ..... taky paráda .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání