Napsat recenzi

Apartmány Jurjevac ve Stari Gradu - otok Hvar

Recenze hotelu Bungalovy Jurjevac ** (Chorvatsko - Hvar - Stari Grad)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Luxusní linka, šuplíky však vypadávají z pantů, raději jsme je neotevírali. Luxusní linka, šuplíky však vypadávají z pantů, raději jsme je neotevírali.
  • Dveře skříní drží silou vůle. Dveře skříní drží silou vůle.
  • Lednice namrzlá a uvnitř lehce plesnivá. Lednice namrzlá a uvnitř lehce plesnivá.
  • Dřez jsem před použitím vydrhla, ale víc to už nešlo. Dřez jsem před použitím vydrhla, ale víc to už nešlo.
  • Ceník, kde o 5 EU za psa není nikde zmínka. Ceník, kde o 5 EU za psa není nikde zmínka.

Je to ubytování velice nuzné, vhodné pro nenáročné hosty.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Bungalovy jsou starší, válendy proležené, kuchyňská linka špinavá, v lednici plíseň.

Základní nábytek v ložnici - 2 postele a 1 noční stolek, 1 malá skříň. Chyběla mi stolní lampička, ptala jsem se v recepci, zda nemají k zapůjčení, neměli, ale zařídili, že údržbář nám do lustru dal 100Watt žárovku, abych si mohla před spaním číst :o). Přitom sundal z lustru špinavý kryt plný much a tento již nedal zpět, nechal ho ležet na skříni.

V kuchyni špinavá linka, stůl a 4 židle.

V dalším pokoji 1 patrová postel a malá skříň.

Nedokážu si představit zde přebývat 4 lidi.

V koupelně sprcha, kde po celou dobu pobytu kapala voda, na zdi držák na dva ručníky,u kterého při pokusu zavěsit ručník vypadly tyčky.

Jeden den byla bouřka a pod dveřmi nám tekla proudem voda do bungalovu.

U bungalovu není možné posedět venku, připadnete si tu jako v kobce.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V restauraci Vala bylo jídlo ucházející, 3 chodová večeře - výběr ze tří jídel, každý den ryby.Méně ovoce a zeleniny, jinak to šlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Delegáta jsme neviděli celý pobyt (18 dní).

Úklid neprobíhal, ručníky nebyly vyměněné celý týden, až když jsme se ozvali. Slibovaná výměna ložního prádla 1x za týden neproběhla, vzala jsem si čisté prádlo z vedlejších dvou postelí.

Denně pouze vysypaný odpadkový koš, jinak nic.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláže skalnaté, kamenité, vstup do moře možný s botami.

Na druhé straně zálivu jsou hotelové komplexy.

Hotelové pláže jsou na pár místech oblázkové obležené hotelovými hosty.

Moře však bylo i v září teplé, počasí střídavé, ale po celou dobu teplo - super.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Blízko do města (3min), které je krásné. V zálivu kotvící jachty, řada městských akcí na náměstí - nádhera.

Kemp byl poloprázdný, v noci klid.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Bungalovy jsou staré, vybavené starým základním nábytkem. Vhodné pro velice tolerantní klienty. Slibované hotelové služby se nekonaly.

Výhodou je možnost pobytu se psem. POZOR !!!! Poplatek za psa nebyl uveden ve smlouvě s CK. Na místě vymáhaný poplatek za psa 5 EU je kvalitě ubytování nepřiměřený. Na recepci autokempu visel ceník, kde byla uvedena cena za psa 15 kun (2 EU!!), že je jiná cena za psa v bungalovu nikde nebylo uvedeno. Od nás však recepční ve spojení s CK požadovala cenu 5 EU s pohrůžkou policejního vystěhování z kempu.

Byla to naše poslední dovolená s touto CK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Hvar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání