Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Bluesun Bonaca Holiday Village *** (Chorvatsko - Brač - Bol)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 951x
Recenze se líbila: 720 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z pokoje. Pohled z pokoje.
  • Pohled na Zlatni rat Pohled na Zlatni rat
  • Na Zlatnim ratu Na Zlatnim ratu
  • V kuchyni měli čas i na dekoraci z melounu. V kuchyni měli čas i na dekoraci z melounu.
  • Jeden z hotelových pavilonů. Jeden z hotelových pavilonů.
  • Bazénový bar. Bazénový bar.
  • Večerní pohled. Večerní pohled.
  • Jedna z vodních atrakcí. Jedna z vodních atrakcí.
  • Pohled na hory. Pohled na hory.

Příjemné prostředí, personál. Areál umístěný v zeleni. Na zaplacenou cenu výborné služby a možnosti.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotelové pokoje jsou v jednopatrových pavilonech rozmístěných v okruhu okolo hlavní budovy (recepce, jídelna, prodejna, klub, bar). Pokoje jsou všechny s balkonem směrovaným k moři. Z jednoho pavilonu se na moře však musíte dívat přes střechu jídelny, což není zrovna ideální.

Pokoje jsou čisté, denně uklízené, často měněné ručníky. Vybavení není úplně nejmodernější, ale příjemný je celkem velký prostor a pěkný balkon s plastovým nábytkem.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo je nabízeno 5x denně. My jsme využívali pouze 3x a bylo to parádní. Velké množství ryb, všech druhů mas v různých úpravách, spousta ovoce a zeleniny, sýry, zmrzliny,....

Prostě nezměrní množství jídla a každý den trochu jinak. Za ten týden to nelze ani všechno ochutnat. Po celý den k dispozici dostatek nápojů ( v ceně). Na bazénu je otevřený bar s nabídkou alkoholických i nealko nápojů, míchaných nápojů, kávy a čaje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Velmi příjemný, ochotný a úslužný personál. Služby hotelu (fitnes, půjčovna kol, množství animačních programů) jsme ani všechny nevyužili.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Zhruba 200 m k moři (menší pláže), na Zlatni rat asi 700 m. Všude čisté modré chorvatské moře. Jedinou vadou je, že u moře nejsou nikde sprchy. Praktikovali jsme to tak, že zázemí jsme měli u hotelového bazénu a k moři jsme chodili vždy na hodinu až dvě a pak zase zpátky.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Velmi příjemné, čisté. Hezká dlážděná promenáda vede od Zl.ratu až na konce městečka BOL, které je velmi hezké. Na konci je starý klášter a pěkná pláž. Z hotelu do městečka je to asi 1 km. Večer je na promenádě poměrně živo. Atrakce pro děti, stánky. Ve městečku pak kromě obchůdků i kavárny, hospůdky, hudební produkce.

Byli jsme na výletě v horách a na nejvyšší hoře Brače, odkud je krásně vidět právě na jižní stranu ostrova a městečko Bol.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Náš dojem velmi pěkný. Uvažujeme, že se sem podíváme ještě jednou. Nejen kvůli službám hotelu, ale i vzdálenějšímu okolí, které jsme nestihli projet nebo projít.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Brač - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání