Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Riviera - JIŽ NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Hotel Riviera ** (Chorvatsko - Kvarner - Dramalj)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 677x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu již nikdy nepojedeme, když si jej odmyslíme, byla to hezká dovolená ale jen díky moři, výletům na lodi a vlastnímu programu, který jsme si udělali. Chovali se k nám velice nepříjemně, jako bychom je obtěžovali. Až na recepční, ta byla příjemná.

Co se týká naši delegátky Jany, byla příjemná, kamarádská, milá, snažila se. Totéž platí i pro průvodkyni z autobusu, která s námi jela tam i zpět. Byla také velice příjemná. Řidiči totéž :-)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování hrozné.Když jsem uviděli pavilony,ve kterých nás chtěli ubytovat,trvali jsme na ubytování přímo v hotelu.Nakonec po delším přemlouvání jsme dostali pokoj v hotelu,který měl okna hned u kompresoru,který nepřetržitě běžel,takže se nedalo spát ani u zavřeného okna, což je v horkých nocích bez klimatizace nemožné.Navíc šly do oken také všechny výpary z kuchyně. 2 noci jsme vydrželi,pak jsme trvali na přidělení jiného pokoje.Ubytovali nás v pavilonu.Koupelna hrozná v hotelu i v pavilonu,pokoje hrozné v hotelu i v pavilonu,takže je úplně jedno, kde vás ubytují. Žádná klimatizace, žádná lednice,takže nemáte šanci se někde zchladit, nebo se osvěžit nějakým chladnějším nápojem. První dojem byl tak hrozný, že jsme měli chuť se vrátit domů, nebo si pronajmout někde jinde nějaký apartmán. Pak jsme se rozhodli,že ty noci přetrpíme a trávili jsme veškerý čas mimo areál. Co se týká úklidu, tak se žádný neprováděl, kromě vynášení odpadkových košů. Ručníky vyměnili 1x za pobyt. V pokojích v noci byl různý hmyz, některý i štípající. Nepříjemné, jenže bez otevřeného okna bychom asi nepřežili.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravu jsme měli "all inklusive light" což měla být vlastně plná penze s neomezeným množstvím nealkoholických nápojů (u snídaně to byla voda se šťávou a u oběda a večeře to byla obyčejná vychlazená voda z kohoutku, na kterou jste někdy také čekali, než ji milostivě doplnili).Dále jste měli možnost dostat k obědu a večeři 2 dcl buď vína (kvalita špatná),nebo piva (první dva dny pivo chlazené točené, další dny už pivo málo chlazené a rozlévané z PET lahví,kvalita otřesná),nebo džusu, coly (někdy měla i bublinky a byla vychlazená, to bylo radosti!). No a na ty nápoje jste dostali takové lístečky,protože bez nich by vám nikdo nic nedal.Také nám bylo řečeno,že když si své nápoje nevybereme daný den (např.kvůli výletům atd)tak to nevadí, dají nám je kterýkoliv jiný den. Toho jsme chtěli využít poslední den, kdy nám zbylo každému 5 lístků, což je na každého litr nápoje. Když jsem se dožadovali vydání nápoje,bylo nám číšníkem řečeno,že má uzamčený bar a nic nám nedá a taky že nedal i když jsme jej o to několikrát žádali.Tím barem myslel obyčejnou prosklenou lednici na nápoje, která byla asi 10m od něj.Lístečky jsme tedy roztrhali a věnovali mu je. Snídaně mi vyhovovaly, bylo čerstvé pečivo, marmelády,med,vajíčka,salámy,sýry,párky. Z nápojů voda se šťávou v neom.množství, káva hrozná, asi velmi slabá melta, mléko nejspíš odstředěné, čaj ušel. Obědy byly nic moc a totéž večeře. Rýže pokaždé nedovařená, ryby hnusné, nejspíš dlouho zamražené, bylo z nich mnoho lidem špatně. U večeře byl dezert, což byl někdy kompot, někdy krájená buchta, někdy se povedla, někdy se připekla... nic moc. Nakonec jsme se rozhodli, že kvůli takovému jídlu, se nebudeme vracet do hotelu, takže jsem začali obědy vynechávat a někdy i večeře a stravovali se raději v restauracích v Crikvenici. To už bylo něco jiného, chutného, lahodného :-) O tom se zaměstnancům hotelu Riviera nikdy ani nezdálo. Odbývali nás a byli jsme pro ně obtížný hmyz. Ještě jedna věc,kterou musím uvést, vůbec jsme nedostávali ovoce ani zeleninu. Snažili se nám dávat naložené zelí, povadlé, chuťově nedobré. Až po stížnostech začali dávat ve velmi omezeném množství rajčata, okurky a salát. Kdo přišel brzy, ten měl, kdo později, měl smůlu. Nakonec jsme si koupili zeleninu sami, protože nám opravdu v jídelníčku chyběla. Když jsem jeli na výlet, byl nám připraven místo oběda balíček, jenomže výlet byl kvůli špatnému počasí zrušen, ale již nám bylo zakázáno jít na oběd, museli jsme si vyzvednout balíček (suchá houska s řízkem, moučné jablko, nep.voda), protože již byl připravený a co by oni s ním pak dělali... Neskutečné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení byla 1 televize v televizní místnosti a pomalá Wifi, jinak nic.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž u hotelu,to byly betonové panely se vstupem do moře po žebříku. Slunečníky a lehátka za poplatek 80 Kun/den (cca 300,- Kč). Sprcha 2Kn / 30 sekund. Chodili jsme na pláže níže směrem k Crikvenici, nebo i přímo do Crikvenice, kde byly pláže buď oblázkové, nebo i písčité s čistou vodou a normálním vstupem do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Co se týká obchodu, tak nejbližší byl nad pavilony asi 500m,takže to nebylo až tak daleko. Jediné plus, které hotel měl, byla kavárna naproti hotelu, přes cestu, která měla krásný výhled na moře.Měli tam moc dobrou kávu, chlazené nápoje. Když jste si požádali o vodu, dostali jste ji bez řečí zdarma (voda z kohoutku). Obsluha velice příjemná. Prostě co jste si zaplatili přímo tam, to bylo dobré. Co bylo v ceně zájezdu, to stálo za houby. Takže ta kavárnička, to byla pro nás taková oáza.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Do tohoto hotelu už nikdy nepojedeme, NIKDY!!!!! To bylo to nejhorší co nás mohlo potkat.

Crikvenica je hezká i moře, ale tento hotel je hrůza hrůz. Doporučila bych jej pouze nepřátelům :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání