Napsat recenzi

NÁDHERNÝ ODPOČINEK

Recenze hotelu Vila Radič (Chorvatsko - Jižní Dalmácie - Perna)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 63x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

KDO CHCE ZAŽÍT KLID A POHODU, TAK JE TO NEJLEPŠÍ MÍSTO. KLIDNÝ HOTEL S PERFEKTNÍ OBSLUHOU. JÍDLO VELMI CHUTNÉ PŘÍMO DOMÁCÍ KUCHYNĚ. PAN NIKOLA RADIČ JE VÝBORNÝ KUCHAŘ. JÍDLO VŽDY NÁDHERNĚ UPRAVENÉ. PLÁŽ JE OBLÁZKOVÁ, LÉPE JE MÍT BOTY DO VODY. PERSONÁL I PANÍ DELEGÁTKA ŠŤASTNÁ BYLI VELMI OCHOTNI. DOPORUČUJI PRO SENIORY NEBO MLADÉ RODINY S DĚTMI. PRO MLÁDEŽ, KTERÁ VYHLEDÁVÁ DISKOTÉKY A ZÁBAVU TO NENÍ DOBRÉ MÍSTO.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

UBYTOVÁNÍ JEDNODUCHÉ ALE CHYBÍ LEDNIČKA NA POKOJI.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

JSEM VYUČENÁ KUCHAŘKA A TAK MOHU S KLIDEM ŘÍCI, ŽE TO BYLO NA VÝBORNOU. TEPLOTA JÍDLA PŘESNĚ JAK MÁ BÝT, STOLOVÁNÍ BEZ CHYBY. VŠUDE PERFEKTNÍ ČISTOTA A JÍDELNA BYLA KLIMATIZOVANÁ.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

VYBAVENÍ POKOJŮ BYLO JEDNODUCHÉ A ÚČELNÉ. SLUŽBY NA ÚROVNI. DELEGÁTKA NABÍZÍ VÝLETY JEDNAK CELODENNÍ NEBO JEN NA ČÁST ODPOLEDNE.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

PLÁŽ JE MENŠÍ VZDÁLENA ASI 50 m OD VILY, POUZE JE TŘEBA OPATRNOST PŘI PŘECHÁZENÍ SILNICE, KDE JE DOST VELKÝ PROVOZ. VSTUP DO MOŘE JE POZVOLNÝ, PLÁŽ JE OBLÁZKOVÁ. LEHÁTKA A SLUNEČNÍKY NEJSOU K DISPOZICI. MOŘE VELMI ČISTÉ A TEPLÉ.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

OBCHOD JE VZDÁLEN ASI 300 m. PROCHÁZKY JSOU KOUZELNÉ. NÁVŠTĚVA MĚSTA OREBIČ JE PŘÍSTUPNÁ LODÍ, KTEROU ZAJIŠŤUJE DELEGÁTKA. KRÁSNÁ JETAKÉ NÁVŠTĚVA PROTĚJŠÍHO OSTROVA KORČULA A BOHATOU HISTORIÍ. NAD VILOU JSOU VYSOKÉ ZČÁSTI ZALESNĚNÉ KOPCE.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

CELKOVÝ DOJEM JEDINEČNÝ. VŘELE DOPORUČUJI...….

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání