Napsat recenzi

Hotel - katastrofa

Recenze hotelu Komodor Hotel ** (Chorvatsko - Jižní Dalmácie - Perna)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 851x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nejsem náročný klient , hotel využívám k přespání, odpočinku, hygieně a umístění osobních věcí. Přesto, tento "hotel" je drahý za každé peníze.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Úvodem každého ubytování je přístup recepčních, chápu, že dopoledne, v den příjezdu, musí paní uklízečky napřed pokoje připravit. Zrovna tak by mohly recepční chápat, že klienti, kteří přijedou, jsou po cestě velmi unavení, neznají poměry a nové prostředí a mohli by být obslouženi bez otrávených, kyselých a velmi neochotných obličejů personálu. Hotel sám by už dávno neměl být nabízen k používání, jediná upravená prostora je bar u recepce. Chodby mají nebezpečně popraskanou dlažbu, výtah neexistuje, všude spousta schodů, od dob vzniku hotelu se pravděpodobně nikdo nezabývat myšlenkou, že klienti mají těžké kufry a neustále je zdvihají a přenášejí! Pokoj -příliš nic neprohlížet! - švábi s jiným hmyzem jsou všudypřítomní. Vestavěné skříně mají dno snad udusanou hlínu, neodvážíte se do nich něco vložit, spíše jsme použili přistýlku. Okno rozbité, moc na nic nesahat, jinak zůstane v ruce. Lampičky rozbité. Koupelnu jsme měli v pořádku, naštěstí do posledního dne odjezdu, dokud se nevyvalil obsah WC, naše oznámení o stavu koupelny nechalo recepční chladné.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo bylo chutné, ale porce žalostně malé, nejsme žádní jedlíci, ale porce asi jako ve školní jídelně pro prvňáčky (kterým se moc nepřeje). Obsluhovali nás pravděpodobně studenti - brigádníci, na kterých to bylo znát, často si nevěděli rady, ani když se fronty pro nádobí, příbory, skleničky točily až k východu, nevěděli, že by mohli poněkud pružněji reagovat a doplňovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení z dob ROH dovolených bez sebemenší inovace nebo opravy! U mé sousedky došlo ke krádeži v zamčeném pokoji - jejímu synovi se ztratil mobil. Několikrát našla po návratu z pláže dveře pokoje otevřené dokořán a pravděpodobně uklízečka, která za to mohla, nikde! Ani recepční, ani naše delegátka problém neřešily, prý s policií je to na dlouhé lokte a co by vlastně nechtěla! My jsme měly každý den uklizenou koupelnu a měněné ručníky. Kromě úklidu jsme žádné služby nezaznamenali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Milujeme Chorvatsko a již jsme ho hodně procestovali a i přes tuto nepěknou zkušenost na něj nezanevřeme, moře nádherné, ale zde byla pláž upravená jen u kempu, v okolí hotelu Komodor skládky odpadků, také mi docela vadilo, že přesně před hotelem a přilehlou pláží byla do moře vedena odpadní. Raději jsme chodili na vzdálenější pláže. Poblíž hotel v kempu je velká půjčovna serfů a nabídka užití sportů, půjčovnu lehátek se slunečníky jsme nezaznamenali, pouze soukromé.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu prakticky neexistuje obchod až na malý kiosek s pečivem , salámy, ovocem a sušenkami, máme zkušenost, že Chorvati jsou lidé příjemní a přátelští, zde byla prodavačka vždy velmi neochotná., protivná. Bohužel další obchod je hodinu pěšky po silnici v městečku Orebič, večer je silnice neosvětlená a docela nebezpečná, přes den je to ve vedru daleko, takže jsme tamější krásy prohlíželi jen jednou. Podél moře je krásná promenáda opačným směrem než je na Orebič. Před hotelem je výhled na ostrov s městem Korčula kam je možno doplout lodí, město je prostě úžasné, typicky chorvatské, krásné. V okolí hotelu jsou dostupné asi dvě, tři příjemné, ale poměrně drahé restaurace

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Do letoviska Orebič nebo i do kempu, do jiných oblastí vždy znovu ráda, do hotelu Komodor nikdy, pobyt zde byl velký omyl, neměl by být seriózní kanceláří nabízen, pokud snad neprojde celkovou rekonstrukcí a proškolením profesionálního personálu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: Hruza - 20. 8. 2016 22:14

Polopenze hrozna, jidlo proste na nic. Ovoce z konzervy kdyz venku leto, hruza. Hotel cisty, ale za ti penize da se najit lepsi ubytovani a jidlo. Zklamani. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání