Napsat recenzi

Aminess Grand Azur hotel v Orebič

Recenze hotelu Grand Azur Hotel Aminess **** (Chorvatsko - Jižní Dalmácie - Orebič)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 45x
Recenze se líbila: 104 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z nejlepšíchh dovolených v Chorvatsku i díky úžasné paní ředitelce Magdaleně Novak.

Ubytování  průměrně (5/5)

Výhled na mořskou stranu, rodinný pokoj propojený dveřmi, pokoje sice menší, ale účelné. Toalety a sprchy dvě, což je vždy vítané:-)

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Opravdu vše, nač si lze vzpomenout od masa, ryb přes saláty a podobné pro "nemasožravce", výtečné dorty, zmrzliny......a nikdy nic nechybělo, nebo jen minutku a hned bylo doplněno, a to třeba i pět minut před oficiálním koncem. Tolik jídla jsem za 9 let návštěv Chorvatska nikdy v hotelích s plnou penzí nebo polopenzí neviděla. Skvělé!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Na nejvyšší úrovni. Spousta zábavy pro menší i větší. Vedení hotelu paní Magdalenou Novak je vskutku jedinečné. Stará se o hosty, jejich individuální potřeby, chodí mezi hosty, ptá se, zjišťuje jejich potřeby a pokud je to jen trochu v jejích silách, také je také plní!!

Nesmím zapomenout ani na personál v jídelně - vždy usměvavý a neuvěřitelně pracovitý.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře sice v první polovině pobytu chladnější, pak se ohřálo, ale průzračné bez jediného defektu. Z mola se může skákat do moře i chytat ryby. Spousta místa na pláži, nebyla hlava na hlavě jako třeba na Makarské. Lehátek u bazénu sposta, bazén se sladkou vodou, velký. Úžasný vstup do bazénu pomocí madel - vhodné i pro starší nebo handicapované. Možno i najít stín - hotel leží v piniovém háji.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Spousta zeleně, možné chodit na procházky do Orebiče - odtamtud třeba vyjet na Korčulu nebo okolní ostrovy. Může se také vyjít ke kostelíku a hřbitovu admirálů nahoru nad Orebič, kde jsou skvělé výhledy. S průvodcem se dá vyjít až na horu Ilja. Možností výletů spousta.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Maximální nadšení, na Pelješacu potřetí a určitě ne naposledy a už vůbec ne naposledy v hotelu Aminess Grand Azur.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání