Napsat recenzi

Depadence Bellevue

Recenze hotelu Aminess Bellevue Hotel **** (Chorvatsko - Jižní Dalmácie - Orebič)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 123x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Studený bufet Studený bufet
  • Teplý bufet Teplý bufet
  • Moře Moře
  • Moře Moře
  • Dortíky Dortíky
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Terasa u jídelny Terasa u jídelny
  • Ceny v hotelovém baru Ceny v hotelovém baru

Až na některé nedostatky to byla hezká dovolená za slušné peníze.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Depadence je po rekonstrukci, nábytek je moderní a vkusný. Bohužel popis "mořská strana" nemusí znamenat výhled k moři a ani nikam jinam. Náš výhled končil metr před balkonem a to obřím fíkovníkem a tím, že jsme dostali pokoj v přízemí, nebylo vidět opravdu nic jiného. Bohužel s úklidem to nebylo moc slavné, už při příjezdu budil ten dojem - vlasy na zemi, použité mýdlo po předchozích hostech ve sprše i na umyvadle. Ručníky však měnili každý den. Co, ale musím pochválit - super pohodlné postele a skvěle fungující WiFi.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídla byl velký výběr, u oběda i večeře spousta zeleniny i ovoce (červený i žlutý meloun, grepy, kiwi, pomeranče), fantastické dortíky. Z teplého jídla např. grilovaná kuřecí prsa, losos, masová roláda apod. Co nám však vadilo - jídlo občas spíše jen vlažné, ne úplně dobře umyté talíře, u snídaně byl vždy jen jeden druh zeleniny, některá jídla byly z polotovarů (bramborová kaše z prášku, sýrové omáčky, polévky).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Uklízečky neuměli anglicky a bylo po nich dost těžké něco chtít (problémy však můžete řešit přímo s recepcí). Bar v hotelu nabízí točené pivo 0,5 za 26 kun (jinde v okolí hotelu cena do 18 kun), ale výborné cappuccino za pouhých (oproti ceně piva) 16 kun. U hotelu byl bazén s lehátky k zapůjčení zdarma, občas se i našlo místo. U jídelny i bazénu jsou čisté WC. Bohužel v okolí hotelu skoro žádné odpadkové koše, ani v jídelně, ani u bazénu, jen jeden u pláže.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Nádherné moře, modré jako na prezentačních fotograficíh. Pláž oblázková, nebo s betonovými moly. Doporučuju navštívit pláž u hotelu Aminess (cca 250m od hotelu Bellevue), pláž je sice oblázková, ale v moři je jemný světlý písek.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Ubytování je kousek stranou od hlavního města, takže mimo ruch, přesto v dochozí vzdálenosti.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dovolená se nám líbila až na nulový výhled z pokoje (fíkovník tvorřil nepropustnou zeď) a upatlané talíře. Moře bylo úžasné, okolí stojí za výlety (Korčula, crkva gospe od anđela). Tomu kdo jede autem a rád jezdí po okolí doporučuji aplikaci mapy.cz, v okolí jsou různé kostelíky apod.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání