Napsat recenzi

Něco pro kritiky

Recenze hotelu Delfin Hotel Plava Laguna ** (Chorvatsko - Istrie - Zelena Laguna)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 288 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Za peníze,které většina z vás(nás) do dovolené v tomto resortu investovala asi nemůže(te)me očekávat luxus.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Za sebe spokojenost.Měl jsem štěstí na relativně klidné místo v bloku B. Úklid dobrý a pokud necháte uklizečce na posteli pár šelem (rozuměj "Kuna),máte vyměněné i povlečení.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Na kritiku některých z minula - pečivo čerstvé,holt smaženici pro stovky lidí neuděláte tak jako doma pro 3 :-) výběr všeho dostatečný (chtěl bych vidět ty největší remcaly,jak se stravují doma) a pokud něco z nabídky došlo rychleji,než by se čekalo,(když vidíte,kolik si někteří jedinci nebo i rodiny nakládali na talíře,aby následně u stolu syslili na horší časy do kapes,kabelek atd). Ale doufám,že vás uspokojí,že se nejednalo vždy a výhradně jen o čechy,nezaostávaly ani jiné národy.A pokuď někdo jede na dovolenou do ciziny a z jejich domácí produkce se těší na řízek,pizzu apod.jeho problém.A na obranu některých z vás,ano ... koření by mnohým jídlům prospělo :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál ochotný a slušný,někdy až příliš na můj vkus,prostě profíci.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Jaké jsou v Chorvatsku většinou pláže (kamínky) víme,tak nemusíme dělat překvapené.Líbí se mi vstupy po schůdcích (pravdou je,že starší nebo méně pohybliví lidé s tím ale mohou mít problém).Voda jako skoro v celé zemi-čistá.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Supermarket nedaleko,zmrzlinový stánek,restaurace jakbysmet (vůči zbytku Chorvatska vše dražší),pro turisty odkázané na místní dopravu bus do Poreče také u nosu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Takže i na závěr něco pro kritiky : přivezte si televizi,ledničku,myčku,pračku a ostatní výdobytky moderní doby a užijte si příjemnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 85 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání