Napsat recenzi

Dovolená s malými dětmi

Recenze hotelu Hedera Hotel **** (Chorvatsko - Istrie - Rabac)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 305x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž u hotelu Hedera pláž u hotelu Hedera
  • jedna z pláží na druhé straně městečka Rabac jedna z pláží na druhé straně městečka Rabac
  • náš pokoj náš pokoj
  • náš pokoj náš pokoj
  • balkóny hotelu Hedera balkóny hotelu Hedera
  • parkování před hotelem Hedera parkování před hotelem Hedera
  • výhledk z hotelu výhledk z hotelu
  • výhled z našeho balkónu výhled z našeho balkónu

S hotelem jsme byli spokojeni. Je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

- Měli jsme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou s výhledem na moře (ve 3. patře), do kterého se zcela bez problémů vešla i cestovní postýlka. Na délku měl pokoj včetně koupelny a chodbičky 11,5 metru (plus 1,7 metru balkón), na šiřku 2,7 metru. Pro rodinu s dvěma dětmi byl opravdu dostatečně prostorný.

- Jelikož má hotel z boku tvar kaskády, je z horních balkónů vidět do těch spodních, stejně tak je vidět i do stran. Je to však patrné z fotografií hotelu, takže by to nikoho nemělo překvapit.

- Na balkóně byl vestavný nerezový sušák na plavky či ručníky, což bylo hodně praktické.

- Klimatizace se dala individuálně nastavit a fungovala zcela bez potíží. Automaticky se vypnula pouze v případě, že byly otevřené dveře na balkón.

- Dveře do pokoje se otevíraly obyčejným klíčem, tj. neměly elektronický zámek na kartu, který by vypínal zásuvky či klimatizaci.

- Dveře do koupelny (jejíž součástí bylo i WC) byly celoskleněné bezrámové bez kliky, tj. pouze sklo zavěšené do pantů. Mezi křídlem dveří a obložkou byly kolem dokola cca 1-2 centimetry, což bylo trochu nepříjemné. Při bydlení s malými dětmi pro nás ale snesitelné.

- Koupelna byla pěkná nová ovšem vyjma záchodové mísy, bidetu a fénu, které působily omšele.

- V celém pokoji byly jen 2 zásuvky - jedna v koupelně a jedna u dvoulůžka. I přes velké množství elektronických hraček, které jsme s sebou měli (telefony, ntb, tablet, rychlovarná konvice na sunar...), nám to ku podivu stačilo.

- Na moře mají výhled všechny pokoje v nižších patrech. V nejvyšších dvou je pár maličkých pokojů směrem k - příjezdové cestě. Hotel je ve svahu, proto je ze zadu příjezdová cesta u nejvyšších pater.

- Hotely Hedera a Narcis jsou (vyjma prvního patra) uvnitř propojené, tj. je to de facto jeden hotel se 2 recepcemi. My jsme bydleli od centrálních výtahů směrem k hotelu Narcis. Velmi často jsme využívali výtahy, které jsou právě na rozhraní hotelu Hedera a Narcis. Měly pouze 2 nevýhody - nedalo se s nimi dojet od prvního patra, kde byla jídelna a v přízemí je od recepce dělilo asi 5 schodů, takže jejich užití nebylo zcela bezbariérové. Za celý pobyt jsem u těchto dvou výtahů ale potkala někoho stát jen jednou. Hodně vytížené jsou naopak výtahy v centrální části hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

- Po celou dobu pobyty má každý rezervovaný svůj stůl. Díky tomu jsme u něj měli celou dobu vždy připravenou stejnou dětskou jídelní židličku, což jsme velmi ocenili.

- Stoly pro rodiny s malými dětmi nejsou zpravidla v hlavním velkém sále ale v malém postranním. Díky tomu tam není takový hluk a horko a vůně z jídel.

- Výběr jídel odpovídal jiným 4* chorvatským hotelům. Ani jednou se nám nestalo, že by si někdo z nás 4 měl problém vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

- Každý den výměna všech ručníků bez nutnosti házet je na podlahu. Pro každého byly k dispozici 3 ručníky (malý, střední a osuška).

- Vždy po třech nocích bylo vyměněno i ložní prádlo. Dokonce nám dali i prostěradlo do naší cestovní postýlky (ač jsme tam měli vlastní) a měnili ho.

- I přesto, že jsme hotel navštívili koncem července, byl nám k dispozici i vnitřní bazén se sladkou vodou.

- V hotelu je malé fitcentrum, do kterého je bezplatný vstup.

- Parkování je před hotelem. Nejvíce míst je před hotelem Narcis, který je nejdále od moře. Stání bylo možné i kolem příjezdové cesty, která vedla za hotelem.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

- Na pláži jsou docela velké kameny. Děti ovšem byly rády, že si z nich mohou stavět.

- Hotelová lehátka jsme nevyužili ani jednou. Děti by na nich nevydržely a nebyly hned u břehu. Kromě toho někteří hosté si lehátka "rezervovali" svými ručníky již od brzkých ranních hodin i přes ceduli se zákazem. Jden by řekl, že toto se ve 4* hotelu stát nemůže, ale... Takže obvykle byla většina obsazených.

- Zátoka, u které je hotel není pravděpodobně přírodní. Jsou tam navezené kameny a písek, proto moře nepůsobí čistě a "živě". Stačilo popojít kousek dál směrem k Rabacu, kde bylo moře průzračně čisté s bílými kamínky a útesy. Právě absence útesů byla daň na úkor čistoty vody. Tak ošklivou vodu, jako je u hotelové pláže jsem v Chorvatsku ještě nezažila, a to jsem byla ve více než 10 destinacích.

Na pláži byla dlouho mělčina, takže ideální pro malé děti, pro házení balónkem atp.

- Hotel je bezbariérový. V jedné části pláže je i bezvariérový přístup do moře, tj. je tam dlouhá nájezdová rampa, která končí ve vodě.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

- Okolí bylo příjemné a klidné. Rabac je velmi malé městečko.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S dovolenou jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání