Napsat recenzi

Velmi příjemná dovolená

Recenze hotelu Hotel Brioni ** (Chorvatsko - Istrie - Punta Verudela)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 191x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemná dovolená

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel je starší, na pokojích nábytek starší, jednoduché vybavení, stolek, křesílka, televize, není klimatizace, to může být problémem ve velkých vedrech, ale v pokoji čisto, pravidelný úklid. Koupelna čistá, jen mi chyběl větrák, 3x za pobyt výměna ručníků, 1x ložního prádla. Na balkoně stolek s křesílky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava – bufet, ke snídani několik druhů salámů měkkých i typu našeho poličanu, sýry, tvaroh, jogurty, zelenina, paštiky, marmelády, teplé- vejce , malé párečky či klobásky, pečivo, müsli, káva, mléko, čaj, džusy. Večeře - dostatečný výběr, studené předkrmy – saláty, sýry, 2 polévky, několik druhů masa, jedno z toho vždycky ryba, bezmasé – těstoviny, rýže, různá zelenina, vždycky se dalo vybrat, já ráda zkusím od každého kousek, k večeři nápoje- několik druhů nealko, víno bílé, červené, pivo, jako desert různé zákusky, ovoce, ovocný salát, k dispozici i pečivo. Jídlo průběžně doplňovali. Jídelna prostorná, klimatizovaná, dá se jíst i na terase.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál – příjemný, ochotný, dá se domluvit stylem já česky, oni chorvatsky, ale bez problému i v angličtině

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž před hotelem – po schodech dolů, betonová plata, vstup do moře přes kameny nebo po žebříku, o kousek dál asi 200 m menší pěkná pláž s oblázky, ale dosti obsazená, za poplatek lehátka, možnost i lehnout pod stromy, voda průzračná

Bazén krytý, s mořskou vodou, vedle na terase dětský bazén, lehátka na terase zdarma

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu – kolem hotelu lesík s borovicemi, okolí klidné, o kousek dál další hotely a apartmány, ulice s obchody a marketem, tenisové kurty, další pláže,… tam i živější noční život. V bývalé pevnosti Akvárium. Do Puly se dá dobře dostat autobusem 3a, jezdí každých 20 minut, jízdenky se kupují u řidiče, 11 Kn, cesta asi 10 min., nazpět autobus 2a. V Pule stojí za návštěvu staré historické centrum s úzkými uličkami, starými památkami a samozřejmě Arena.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S ubytováním v hotelu spokojenost, hotel v klidném prostředí, , na hotel ** slušná úroveň

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání