Napsat recenzi

banan_z_jh

Recenze hotelu Kanegra Apartmány a Bungalovy Plava Laguna ** (Chorvatsko - Istrie - Kanegra)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 221 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše dovolená v této lokalitě byla velmi pěkná. Bungalovy vyfocené na úvodní straně nabídky jsou zřejmě z těch dražších, ale i v našem "levnějším" jsme bydleli na úrovni. Doporučuji.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovací jednotka byla pro 5 lidí, my jsme bydleli 3. Skládala se ze dvou pokojů a kuchyňky s větší místností se dvěma lůžky. Kuchyňka byla vybavena nádobím, příbory, skleničkami i ostatním porcelánem pro 5 lidí. Dvouplotýnkový elektrický vařič už hodně pamatuje, ale fungoval. Na balkoně je sušák na prádlo a plastový stůl s 5 židlemi. Koupelna s toaletou byla pěkná s osazenou vanou a sprchou. Toaletní papír byl doplňován a ručníky byly za 7 denní pobyt 2x vyměněny.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

My jsme měli objednánu polopenzi, probíhala formou bufetu. Jídlo bylo dobré, myslím si že si každý vybral to své, dost mě překvapilo, že je zde možnost domluvit se na bezlepkové stravě, tedy v rámci možností. Bylo mi sděleno v čem lepek není. Jediné co kazilo dojem bylo chování hlavně dětí a také dosti nešťastně poskládaný bufetový stůl. Přístroj na zmrzlinu byl uprostřed výdeje, takže "štrůdl" dětí bránil v přístupu k teplému jídlu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení jsem již popsal v ubytování. Služby: internet - za poplatek, lehátko u vody - za poplatek pro hotel, parkování auta u bungalovu - za poplatek. Chápu, že Chorvatsko internetové připojení teprve asi buduje, ale mohlo by být přístupné zdarma alespoň třeba na recepci s omezenou rychlostí, lehátka - to je v Chorvatsku normální, parkování auta - kdyby ho bylo možno nechat před "kempem", tak bych to bral, že někdo ho chce mít u sebe a neudělá krok pěšky a někomu by to nevadilo, jenže tato možnost zde schází, není tedy možnost volby zda auto dovnitř za poplatek 1€ na den nebo ne, protože je jen jedna možnost - dovnitř - toto nechápu.

Personál hotelu: nejvíce jsme přišli do kontaktu s personálem kuchyně (jídelny), zde musím říci, že všichni byli opravdu strašně milí, vstřícní a usměvavý, paní zřejmě vedoucí co nás při vstupu vítala a zapisovala byla velice příjemná, na naše dotazy se všichni snažili odpovědět a nějak pomoci nebo vysvětlit. Když jsme si naplánovali výlet do Benátek, což z této destinace vřele doporučuji, nebyl problém nechat si místo stravy připravit celodenní balíček s jídlem na cestu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je kamenitá, menší, je možno odpočívat v přilehlém parku. Samozřejmě jsou zde i menší přístupy do vody s mini pážičkami.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celý resort je v kopci a parku. Je zde restaurace u pláže (pivo, káva, zmrzlina, koblihy), takové rychlé občerstvení s možností posezení, dále Gril to je restauračka na lepší úrovni s kuchyní a jídelním lístkem, mimo již zmíněného, a pak "občerstvení" pod jídelnou, nám připadala zdejší gastronomie jako "mikrovlnková" tedy z polotovarů. V areálu je i obchod kde je možno nakoupit vodu a jiné potraviny, drogerii atd.. Je velice dobře zásobená a myslím si, že tam každý najde to základní co potřebuje.

Vzhledem k místu opravdu doporučuji, jak jsem již uvedl, výlet do Benátek. My jsme jeli autem do Terstu na vlak a za 2 hodiny jsme byly v Benátkách, po opuštění nádraží stojíte přímo u hlavního Benátského kanálu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Naše dovolená se vyvedla, přeji to i ostatním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání