Napsat recenzi

Bungalovy Kanegra

Recenze hotelu Kanegra Apartmány a Bungalovy Plava Laguna ** (Chorvatsko - Istrie - Kanegra)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 630x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Resort je v příjemném borovém háji u pěkné zátoky. Bungalovy jsou v kopci, takže třeba s kočárkem je to náročné. Pláž kamenitá, potřebujete boty do vody. Ubytování obyčejné, ale na přespání stačí. Malá kuchyň a lednice, na velké vaření to není. Plusem je ložní prádlo a výměna ručníků, není třeba s sebou vozit.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Starý nábytek, vše oprýskané, miniaturní kuchyň s minimálním vybavením - není rychlovarná konvice, natož mikrovlnka, malá lednice, jen malé hrnečky a skleničky, jestli máte rádi po ránu pořádné kafe, tak doporučuji přivést vlastní hrnek. Není klimatizace, v noci se téměř nedalo spát. Jinak prostředí resortu bylo celkem příjemné, v borovém háji, ale během dne svítilo sluníčko i na terasu bungalovu a slunečník samozřejmě žádný.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

V resortu jsou 2 restaurace, v jedné se podávají polopenze, ty jsme neměli, nemůžu hodnotit, ale byli jsme v restauraci Lama, celkem dobrá, ale tak o 10% dražší, než v centru Umagu. Např. špagety bolognese za 55 kun !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál na recepci byl sice pomalý, ale mluvili několika jazyky a vše proběhlo hladce. Závěrečný úklid a ložní prádlo bylo v ceně a také 2x týdně měnili ručníky, což jsme ocenili. V resortu je celkem slušně velká samoobsluha. Jinak na bezpečnost se tu moc nehledí, do kempu pustí v podstatě kohokoli, jezdí se sem koupat spousta místních, takže zamykat !!!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž vypadá zdálky nádherně, ale zblízka už je to horší - místo oblázků uměle navezená kamenná drť, bez bot do vody to nejde. Za 20 kun na den si můžet půjčit lehátko. WC u pláže není... Moře nebylo moc čisté, na dně jsme viděli staré lahve, apod., voda byla trochu cítit rybinou - v blízkosti byly rybářské lodě a sítě. V resortu je několik pláží, dokonce i pláž pro psy, takže každý si může vybrat, co mu vyhovuje. V zadní části resortu je i FKK pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Resort je uprostřed ničeho, takže v okolí nic moc není. Pokud se chcete jít večer projít třeba do nějakého městečka, tak musíte autem, nejblíž je Umag - 10 km.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pro nenáročné, pokud chcete celý den ležet na pláži a večer si jít lehnout, tak vám to bude stačit. Pokud chcete něco víc, tak máte smůlu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: Kaněgra - 25. 8. 2017 15:47

S recenzí souhlasím! Nejhorší bylo, že se nedalo vůbec nikam chodit na procházky!!!! jooo a WiFI nečekejte. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Istrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání