Napsat recenzi

Ubytování v apartmánu AP2+1 v domě na pláži, ap. Petar, Staniči

Recenze hotelu Apartmány Petar (Chorvatsko - Staniči)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 177x
Recenze se líbila: 275 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přes CA Pavel Vávra jsme si zarezervovali ubytování v apartmánu AP2+1 v domě na pláži pro dva dospělé a dvě malé děti (2 a 6 let). Rezervace a potvrzení zaplacení proběhlo zcela bezproblémově.

Ubytování 

Z fotek ani popisu apartmánu nejsou zřejmé takové "detaily", že terasa u apartmánu je průchozí pro hosty ostatních apartmámů Ružica, Petar a přístavby. Takže vám kolem oken do ložnice a kolem terasy neustále někdo prochází a klidu si rozhodně neužijete. Bezprostředně vedle námi pronajatého apartmánu se nacházel další apartmán. Mezi vchodovými dveřmi byla mezera asi tak 1 metr a tento apartmán disponuje také terasou, která se nacházela téměř před naším vchodem a oknem do ložnice. Takže pokud jsou sousedi hlučnější, jako že byli, tak si klidu také moc neužijete. Uvnitř apartmánu slyšíte i když sousedi umývají nádobí nebo se sprchují, popř. dívají na televizi. Další bonbónek byl, že z venkovní strany zdi ložnice byly do zdi ukotveny betonové schody, po kterých chodili hosté z již výše jmenovaných apartmánů, takže každou chvíli dunění a dupání. A aby toho nebylo málo, tak přímo nad apartmánem se nachází terasa domácích s brankou ukotvenou do podlahy=stropu apartmánu, takže slyšíte jejich hulákání, dupání a každé zavření nebo lépe řečeno ZABOUCHNUTÍ branky. Hluk ve dne v noci. Rozhodně nedoporučuji pro rodiny s dětmi nebo pro lidi, kteří si chtějí užít klidné dovolené.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Když jsme přijeli, tak jsme na okně našli na přivítanou nějakého mrtvého brouka. Postrádali jsme klimatizaci. Ve sprchovém koutě byl závěs, ze kterého veškerá voda stékala na podlahu a i když jsme se snažili sebevíc, tak byla v koupelně po každém sprchování potopa. V celém apartmánu byla podlaha z nějakého leštěného vápence, takže solidně klouzala. A co teprve když člověk vylezl ze sprchy a měl vlhká chodidla...

Okolí hotelu 

Pláž a okolí je moc pěkné. Na pláži je restaurace a bar. V dědině je pak jeden malej obchod a ještě jedna restaurace. Jinak zde moc příležitosti k nákupům není...

Pokud se nebudete chtít trmácet z a do strmých schodů, tak bych doporučil ubytování někde přímo u pláže.

Celkový dojem 

Třetí den jsem volal panu ****, jestli nemá někde v okolí jiný volný apartmán, protože tento byl na naše gusto až příliš hlučný. Pan *** z nás, musím podotknou že ve vší slušnosti, de facto udělal blbce, protože v Chorvatsku je přece sezóna a klid je nedostatkové zboží. Když jsem mu telefonoval, tak se právě vracel z dovolené v Chorvatsku, kde mu do tří do rána vyhrávala nějaká mládež, s tím přece člověk na dovolené musí počítat! Nezlobte se na mne, ale já si jedu na dovolenou odpočinout a platím za to nemálo peněz. Samozřejmě člověk s určitým hlukem a ruchem počítá, ale čeho je moc, toho je příliš. Když jsme domácím oznámili odjezd a své důvody, tak k nám byli notně nepříjemní a neřekli ani nashledanou... Takže každopádně nedoporučuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Chorvatsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání