Napsat recenzi

Spokojené dítě, tedy spokojeni všichni...

Recenze hotelu Hotel Lázně Kostelec *** (Česko - Zlínský kraj - Zlín)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bylo mi osobně doporučeno jakožto vhodné pro děti, což jsem brala jako stěžejní. Vybrala jsem jeden ze škály nabízených pobytových balíčků a vyrazily jsme 3 generace žen: já & 75-letá mamka & 9-letá dcera. Panelákový styl hotelu zcela vykompenzoval nádherný pohled z okna nejen na bazénový areál ale především na nádherné Hostýnské vrchy a upravené okolí v podobě golfových hřišť. Pokoje byly čisté, postele pohodlné, personál velmi ochotný a i malé nedostatky, na které jsem upozornila, byly rychle odstraněny.

Faktem je, že 14-dní bych asi měla problém vydržet, je to spíše pro strávení několika dní, ale každý, kdo chce, aktivity si pro sebe najde. Musím především velmi pochválit animační programy pro děti, dcera byla nadšená a celý pobyt si velmi užila.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje i sociální zařízení jsou čisté, vybaveny plně dle standardu 3*. Někomu se může jevit, že poněkud "zaspaly dobu", jsou strohé a účelně vybaveny. Já jsem ale nepřijela kvůli pobytu na pokoji... Navíc mi vše vynahradil krásný výhled z okna. Každopádně fotografie na internetu odpovídají skutečnosti.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

K tomu bych asi měla největší výhrady, především k poměru kvalita/ cena v rámci polopenze. Patřím k lidem, kteří na úkor kvantity preferují kvalitu & větší výběr, a to zde poněkud pokulhává. Naopak ale musím pochválit, že po dotazu mi bylo dodáno bezlepkové pečivo. Co se týče kavárny a restaurace mimo polopenzi, tam jsme byly spokojeny. Přálo nám počasí a tak jsme si užily k posezení letní terasy, ze které jsem mohla i mj. kontrolovat dceru, která se "čachtala" v bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Narazily jsme pouze na vstřícný, slušný a ochotný personál. První recepční byl sice poněkud "stydlivý" a neflexibilní, ale jinak vše řešeno rychle a efektivně.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí je krásné, kdo má rád přírodu, pokochá se... Já jsem měla sraz ve Zlíně s bývalou spolužačkou, nechtěla jsem tam jet autem a dojela jsem trolejbusem do centra za 11 min. Pan recepční mi ochotně "vyjel" všechny spoje a prodal i jízdenky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Doporučuji především pro prarodiče s vnoučaty. Prarodiče si odpočinou, děti vydovádějí. Bonusem je parkování zdarma po celou dobu pobytu a obdržená 20% sleva na další pobyt do 1 roku. Celkově splnilo naše očekávání!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání