Napsat recenzi

Provence uprostřed Bílých Karpat.

Recenze hotelu Chalupa Levandule (Česko - Zlínský kraj - Strání)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 218x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den,

nechtěl jsem, ale musím, reagovat na nepřesnosti v předcházející recenzi.

Kvůli této recenzi jsme si chalupu nevybrali minulý rok, ale letos na naléhání manželky, jsme sem jeli a byli jsme mile překvapeni ale zároveň nás zamrzelo, že jsme sem nejeli už minulý rok.

Pěkně, ale opravdu pěkně udržovaná zahrada, oplocená, která je naprosto stvořená pro děti. Dvě veliké houpačky, jedna malá, velké dětské centrum asi 12 metrové, se skluzavkou, kreslicí tabulí a různými atrakcemi . Také jsme byli velmi nadšeni, že na pozemku zahrady se také nachází volejbalové a nohejbalové hřiště a k překvapení i ruské kuželky. Pískoviště je velké a plné hraček.( mimochodem, jaké by chtěl pán dětské atrakce pro děti 4 a 10 měsíců) .

DVD je opravdu jen v jedné světnici, ale kvůli tomu, jsme sem přece nejeli,abychom trávili čas u televize. Co se týká teplé vody, je zde bojler 80l a ne 30-40l, jak psal pan v předcházející ,poněkud lživé, recenzi. Dali jsme ho naplno a osprchovali jsme se v pohodě a bylo nás tam 10.

Ohledně čerpadla na vodu po příchodu nám pan majitel nabídnul 2 varianty, buď voda z vlastní studny přes čerpadlo a nebo nehlučnou variantu ,což se jednalo o obecní vodu, ale ta byla zpoplatněná. Za prodloužený víkend jsme zaplatili 84 kč .Tak záleží na každém z Vás co si zvolí.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

S ubytováním jsme byli spokojeni, všude bylo čisto a voňavo. Jeden den pršelo, tak jsme topili v krbových kamnech , které celou chalupu pěkně vyhřály.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravu jsme měli vlastní.

Plně vybavená kuchyně + potřeby pro grilování a stolování.

Co se týče stravování v okolí byli jsme jen na Bowlingu Magdalena a zde jsme měli možnost ochutnat jednu z těch nejlepších pizz., a ještě k tomu jsme dostali velkou slevu na bowling, což nás potěšilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vše, co jsme potřebovali, bylo nám k dispozici. Není co vytknout. Nic nám nechybělo.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Nádherná příroda Bílých Karpat. Pan majitel nás nasměroval na poněkud skrytá místa, kam by jsme bez jeho pomoci nikdy nedorazili. Poprvé ve svém živote jsem viděl prales na vlastní oči ..... a ty rozsáhlé čísté bukové lesy mi doslova vyrazily dech.

Také nám byla zařízena exkurse do místních skláren Květná, které se nacházejí necelé 2 kilometry od chalupy. A děti byly okouzleny tím, že jim bylo umožněno, aby si sami vyfoukly skleněnou kuličku.

Občanská vybavenost na velmi dobré úrovni. Vše potřebné bylo lehce dostupné. Obchod 7 minut , pošta 10 minut , lékárna 10 minut, bowling 7 minut.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ve vybavení chalupy nám nic nechybělo. Perfektně udržovaná zahrada se spoustou atrakcí pro děti, ochotní a vstřícní ubytovatelé , rychlá komunikace. Ve skutečnosti to vypadá o dost lépe, než na fotkách. A ta postýlka uprostřed zahrady na pozorování hvězdné oblohy nemá chybu. Jen mě mrzí, že tento rok neuvidím, jak kvete to obrovské množství levandulí.

VŠEM S RODINOU VŘELE DOPORUČUJEME !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání