Napsat recenzi

Naprostá Pohoda!

Recenze hotelu Hotel Pohoda **** (Česko - Zlínský kraj - Pozlovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 177x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli poprvé a už přemýšlíme o tom, že bychom se tam vrátili. Výborná atmosféra, skvělý personál, moc chutné jídlo a 4 hvězdičkové ubytování. Nedaleko hotelu se nacházíLuhačovicko-Pozlovická přehrada, vyžití pro dospělé i pro děti, hotel zabezpečuje pravidelný odvoz zdarma do Luhačovic a zpátky.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje mají k dispozici většinou balkony s francouzskými okny. Na každém balkoně se nachází stolek a dvě židle. Pokoje jsou vzdušně a příjemně zařízené, udržované, voněly čistotou. Na postelích nás čekal ručník s osuškou i župan. Koupelna disponovala vkusným sprchovým koutem, fénem a zvětšovacím zrcadlem umístěným vedle umyvadla. Od hotelu jsme dostali také šampon, kondicionér i tělové mléko. Úklid probíhal každé dopoledne standardním způsobem.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Hotel nabízí polopenzi s možností dokoupení obědů v restauraci, tuto možnost jsme také využili i my. Snídaně byla bohatá, na výběr byl studený bufet (několik druhů sýrů, salámů, pomazánek, pečivo, ovoce i zelenina, bílý i ovocný jogurt, sladké pečivo, musli..) a teplý bufet, kterého složení se pravidelně měnilo (míchaná vajíčka se šunkou a jarní cibulkou, chléb ve vajíčku, volské oko, slanina, párečky, klobásky). Na pití jsme měli k dispozici džusy, různé druhy čajů, teplé i studené mléko, kafe (kafe mi osobně moc nechutnalo).

Obědy jsme měli zajištěny v hotelové restauraci a jako hosti jsme dostali na výběr ze speciálního menu, výběr z deseti jídel. Menu bylo sestavené ze tří chodů a to polévky (polévka dne a vývar), hlavního menu (např. losos s mačkanými brambory, vepřová panenka v pepřové omáčce, zeleninový míchaný salát, kuřecí řízek v sezamovém obalu se šťouchanými brambory) a dezert, kde jsme si mohli vybrat ze dvou druhů. Nápoje nebyly v ceně. (Pouze jedno negativum, jednou jsme seděli na obědě asi hodinu a půl, nevím co se v kuchyni dělo, ale nechali nás bez omluvy).

Večeře byla opět bohatá, polévka, výběr ze studené kuchyně (zelenina, ovoce, domácí paštiky, salámy, sýry, zeleninové muffiny...) a z teplé kuchyně, kde se jídla každý den také obměňovala (krůtí maso v cikánské omáčce, vepřová pečeně, vepřový vrabec se zelím, špenát s vejcem, různé omáčky a přílohy jako např. nočky, knedlíky, šťouchané brambory, jasmínová rýže, hranolky, opékané brambory) a nechyběla ani sladká tečka, která byla také každý večer jiná (Mákové řezy, povidlové knedlíčky, pečená jabka v karamelové omáčce s chilli). Nápoje opět v ceně zahrnuty nebyly.

Všechna jídla byla opravdu perfektně dochucená, neměli jsme k ničemu jedinou výtku. Snídaně i večeře nebyli omezené, tedy každý si sní dle velikosti svého apetitu :)

V okolí Pozlovické přehrady se nachází také několik restaurací a hospod, které nabízí jak denní menu, tak výběr z jídelního lístku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V hotelu jsme měli k dispozici neomezený vstup do relaxační zóny (vnitřní bazén, výřivky, sauny). Bazén měl příjemnou teplotu, žádné studené šoky jsme nezažili. Výřivka byla teplá, obě byly prostorné. Relaxační zóna nikdy nebyla přeplněna. Ručníky, nebo osušky u bazénu k dispozici nejsou. Místnost s bazénem měla francouzská okna, která byla v horké dny otevřena a venku jsme měli k dispozici lehátka (která se nacházela také kolem bazénu uvnitř).

Hotel má relaxační i wellness centrum, restauraci, kavárnu i s venkovní terasou, kosmetické studio, ve vedlejší budově hotelu se dokonce nachází i astrologická poradna.

Ve wellness centru byla nabídka procedur opravdu bohatá, vřele doporučuji hydromasáž se zábalem. Místnost osvětlena pouze svíčkami, v pozadí hrála relaxační hudba a vy se necháváte masírovat tryskami v profesionální hydromasážní vaně, jemně osvětlené podvodními světly měnícími barvu. Zážitek to byl opravdu famózní. Doporučuji také bylinnou relaxační vanu a masáže. Osobně se nám nelíbila inhalance Vincentky, ale to je na každého vkusu, co si vybere.

V hotelu se nachází výtah, na pokoji byl k dispozici trezor. Hotel nabízí zdarma odvoz do nedalekých Luhačovic, vždy 1x za hodinu, je potřeba se na recepci na tento odvoz i svoz zpátky nahlásit předem.

Nápoje a jiné se dají načítat na kartu a vše se dá lehce zaplatit až při odchodu.

Hotel také nabízí možnost zapůjčení kol, nebo koloběžek.

Restaurace má k dispozici dětský koutek a dětské židličky.

Personál hotelu byl milý, pouze jsem měla pocit, že paní recepční se svými otázkami již trochu obtěžuji, co mi nebylo příjemné. Na takovém pobytu jsem byla poprvé a vůbec jsem nevěděla jak takový wellness/lázeňský pobyt funguje. Všechny informace na nás na začátku tak trochu "bafla", proto jsem se na vše ptala ještě jednou, když k nějaké situaci došlo.

Personál restaurace byl milý a zábavný, snažili se udržovat dobrou a veselou atmosféru. Ve čtvrteční večer nám k večeři hrála i živá hudba.

Personál wellness/relaxačního centra byl milý a ochotný, i když jsem také měla pocit, že jedné osobě má neznalost zdejších poměrů nebyla po vůli. To jsou však výjimky, které mi dovolenou určitě nepokazili.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází na kraji Luhačovic/Pozlovic, asi 10 minut pohodové chůze od Pozlovické přehrady. Okolí je pěkné, kolem jsou všude lesy a pole, pěkná příroda.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem je opravdu pozitivní, rádi bychom se tam vrátili, byla to perfektně oddychově strávená kratší dovolená. Toužila jsem hlavně po klidu, odpočinku a relaxaci, která se mi tam dostala.

Doufala jsem, že v hotelu nebudou již začátkem září žádné děti, nějaké jsem tam ale viděla, hlavně ale slyšela.

Můžu vřele doporučit pro všechny kdo touží po zaslouženém relaxu a POHODĚ! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání