Napsat recenzi

Alena - pobyt od 24.8. do 27. 8. - poprvé a naposled

Recenze hotelu Hotel Harmonie *** (Česko - Zlínský kraj - Luhačovice)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 14x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Děrave prostěradlo v apartmánu Harmonie II. Děrave prostěradlo v apartmánu Harmonie II.
  • Postele v apartmánu Harmonie II. Postele v apartmánu Harmonie II.

Pobyt na tomto hotelu jsem koupila manželovi k narozeninám u CK ***, jednalo se jen o pobyt s polopenzí s tím, že si procedury zakoupíme na místě. Jak CK ***tak i samotný hotel, když se podíváte na jeho webové stránky...fotky pokojů jsou z Harmonie I., na což Vás nikdo neupozorní, tudíž, dle mého se jedná o klamavou reklamu, protože pokoje (měli jsme apartmán, což jsme čekali lepší úroveň než obyčejný pokoj) na Harmonii II., vypadají úplně jinak než se prezentuje na webových stránkách, ale to rozvedu níže.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Budova hotelu Harmonie II., kde nás ubytovali v apartmánu už od pohledu zvenku vypadala jako ubytovna z dob komunismu. Paní recepční neochotná, dala nám klíče, při dotazu na wellnes nám sdělila, že o tom nic neví, že musíme jít nabudovu Harmonie I. Výtah oblepený nějakým kobercem, polité, flekaté, radši jsme chodili pěšky.

Chodba zatuchlá, nevětraná, okna se nedaly otevřít. Teď samotný pokoj, co se týká velikosti, odpovídal apartmánu, velká chodba, dva pokoje, koupelna s toaletou (ta jediná pěkná zrekonstruovaná), nábytek z doby komunismu, prostěradlo s dírama, polštář...uvnitř hmota, která tvořila nějakou kouli, na čemž se nedalo spát. Balkon jsme měli orientovaný na západ, tudíž nám tam pralo odpolední slunko a nedalo se na pokoji dýchat, klimatizace žádná, což bych minimálně v apartmánu očekávala. Žádný telefon na recepci, bar s pitím...

Zeď od naší ložnice sousedila s výtahem, kde neustále práskaly dveře, poněvadž tam nebyl zpomalovač zavírání, takže kdo šel a nepřidržel dveře, tak to byla jedna rána za druhou. Chtěli jsme na druhý den vyměnit pokoj, nebyl volný, ale paní recepční (už tam byla druhá slečna, ochotnější, než ta, co nás přijímala), že věc pořeší. Dveře se opravily, ale jen na našem patře, ale zase práskaly dveře o patro níž, takže hrůza.

A wellnes, hotel se pyšní "bohatým wellnes". Vesměs lidé, co tam přijeli, měli zřejmě zakoupený nějaký balíček s procedurama. My jsme měli zaplacený jen pobyt s polopenzí. Jaké bylo naše překvapení, když jsme hned první den přišli do wellnes, bazén již nebyl volný, pouští tam jen 20 lidí, masáže obsazené, jen do sauny se dalo neomezeně (sauna..místnost 2x2 metry, cca pro 3 lidi, žádná káď se studenou vodou, bazén, jen sprcha). Takže jsme neměli šanci. Kapacita wellnes pro tolik ubytovaných je naprosto nevyhovující !!!!

Takže jsme dali 8 tisíc za pobyt s polopenzí, manžel byl pouze v sauně.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Měli jsme snídaně a večeře.

Snídaně dobré, myslím si, že si každý vybere.

Večeře si vybíráte ze tří jídel vždy den předem, za cenu, co jsme zaplatili, nic moc.

A nechápu, proč all inkluziv si mohli vybrat asi z 8 druhů jídel.....?

Byla jsem jen na dvou večeřích, poněvadž po požití těstovinového salátu se zeleninou, jsem měla žaludeční a střevní potíže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu hooooodně staré, omšelé, žádná klimatizace.

Personál samí ukrajinci, kromě recepčních, jedna byla milá, druhá ne, je to o lidech.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu pěkné. Blízko přehrada.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem z hotelu je katastrofa, při koupi Vás nikdo neupozorní, že na Harmonii I. jsou lepší pokoje, nachází se tam, i když ubohé, wellnes, restaturace s terasou, takže když Vás ubytují na Harmonii II. musíte tam chodit cca 200 metrů.

Na Harmonii II. je jen jídelna na snídaně, obědy a večeře.

Luhačovice jsou nádherné, ale hotel Harmonie už nikdy !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 98 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání