Napsat recenzi

Nejhorší pobyt

Recenze hotelu Hotel Zlatý Kříž (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 221x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší ubytovací zařízení, s kterým jsme kdy měli tu čest. Každý rok jezdíme dvakrát ročně na voucherové pobyty, které si zakoupíme na slevových portálech. Vždy byla zkušenost ryze pozitivní. Tohle byl ale velký přešlap a naše obrovská chyba, že jsme nečetli recenze ! Příště tak hloupí nebudeme...

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Děsivý dojem už při příjezdu - budova postavená za socialismu, v přízemí jsou obchody a DISKOTÉKA (!!!!!) , dále restaurace, v dalších patrech půjčovna šatů atd...už to působí špatně, když hotel ani nevypadá jako hotel. Naprosto děsivý výtah, notně starý a pro slabší povahy nevhodný, nepůsobí bezpečně.

První noc nás na pokoji čekalo překvapení v podobě "hnědého" záchoda a ZASCHLÉ (menstruační?! ) krve v odtoku sprchy, která sama byla ucpaná natolik že voda neodtékala. Po naší urgenci nás personál přestěhoval do dalšího pokoje, kde pro změnu nefungoval bojler. Dvakrát týdně v noci hluk z diskotéky až do rána. Ručníky hrubé a podivně seprané, povlečení jako z horské chaty, ale ne jako v hotelu. Růžové sametové závěsy plné prachu -celkově pro astmatika byl pobyt v tomto hotelu nepřekonatelný zážitek. Lednice a fény jsou jen na některých, "lepších" pokojích. Větráky nebo klimatizace chybí úplně. Okno šlo otevírat jen jedno. Neustále vypadávala elektřina.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně- TOTO NEBYLY ŠVÉDSKÉ STOLY, KTERÉ JSME SI ZAPLATILI !!! Místo horké vody a výběru čajů jediný nejlevnější černý čaj ve várnici, stejně jako slabá a nechutná káva. Pro děti žádné kakao, mléčné nápoje, nic. K čaji pár plátků oschlého citronu. Pečivo tvrdé, staré - jen rohlíky a chléb. Žádné sladké pečivo. Žádné ovoce, ze zeleniny jen pár kousků rajčete a okurky. Každý den k snídani to stejné, ubohé nic. MÍSTO POMERANČOVÉHO DŽUSU NEJLEVNĚJŠÍ POMERANČOVÁ LIMONÁDA -na hotelové snídaně největší výsměch a skvěle to odráží ducha tohoto hotelu - vše nejlevnější, nekvalitní, ubohé. Teplý pult každý den obsahoval jen vejce natvrdo a párky osmažené na oleji. Žádná míchaná vejce, slanina, nic...Jogurt jedině bílý, cereálie jen a pouze obyčejné cornflakes. Prostory, kde se snídaně odehrávala, byla hezké, ale pokud toto měly být švédské stoly, tak vážně nevím. Obyčejný podvod.

Večeře - nahoře na terase. Laxní servírky, zmatené, vyměnily nám několikrát jídlo. Na výběr ze dvou jídel, které se ten den servírují i v místní restauraci k obědu - takže ano, zbytky od oběda. Kvalita nepopsatelná, klasická česká jídla jakž takž, s moderní kuchyní to bylo horší a výběr byl celkem tristní. Docela ucházející byly polévky. Pokud byl k jídlu salát, byl z ovadlé, staré zeleniny. Maso pravidelně bylo tvrdé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Wifi je otevřená a to je problém - má tak slabý signál, že bylo prakticky nemožné se připojit nebo jen podívat na email. Televizi jsme pro vlastní bezpečí nezapínali, taková byla moderní min před 20 lety...Vybavení je příšerné, naprosto otřesně zastaralé , ale liší se pokoj od pokoje. Křeslo, které se pod člověkem (průměrné váhy) propadne a je stabilní asi jako joystick.

Personál jen dokresluje celý hotel - doslova panoptikální soubor naprosto laxních, neochotných a navzájem nekomunikujících osob. Zde doslova platí, že pravá ruka neví co děla levá, ale všem je všechno jedno. Jejich výrazy byly stále naprosto lhostejné a ignorace našich stížností byla zarážející. Je dost možné, že je personál mizerně placený a proto neochotný - ale to by host poznat neměl !

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,2/5)

ne

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jediné pozitivum - krásné město s nádherným okolím a památkami. Jediná deviza hotelu. n

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

NIKDY DO TOHOTO HOTELU NEJEZDĚTE !! Pokud majitel nemá dost soudnosti, mělo by ho okolí přimět k tomu, aby buď radikálně změnil přístup nebo zavřel provoz.

Do tohoto hotelu jsme přijeli na romantickou, pohodovou letní dovolenou, kde jsme očekávali příjemné ubytování v centru města a dobré jídlo. Ani jedno se nestalo, byla to naše dovolená hrůzy a VŠECHNY DŮRAZNĚ VARUJEME !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 59 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání