Napsat recenzi

konference 2017

Recenze hotelu OREA Hotel Devět skal *** (Česko - Vysočina - Sněžné)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 205x
Recenze se líbila: 311 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zucastnili jsme se zde 3-denni koncerence,kterou poradala nase firma od 21-23.9 2017.Celkem nas bylo ca. 160 osob.Zarizena bylo ubytovani +plna penze vcetne vsech napoju

.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel zustal spat v minulem stoleti.Celkove by byla potreba rekonstrukce,krom soc.zarizeni je vse zastarale.Personal tvori z vetsi casti cizinci,takze obcas nechapali co po nich vlastne chceme.(nechci jim ublizit,protoze se snazili ).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Krom snidani,ktee byly dobre,bylo jidlo jedna katastrofa.Hned prvni obed-bez chuti,priloha nezbyla na vsechny,tudiz jsme meli dusenou zeleninu s jakousi kureci smesi.Vecere misto objednaneho gril.masa vse dusene a nez chuti.Obed 2den opet bez chuti ,pecene stare brambory.Vrcholem byla vecere podavana od 17 30hod.,kdy 17 40h

cast z nas vecerela za cenu 270 kc suchy chleb s jogurtovym dresinkem.Prestoze se nase vedeni snazilo,vedeni hotelu spalo zrejme v klidu dal.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Prestoze akce byla nahlasena dopredu,bylla obsluha za barem prvni den ve dvou a dalsi den pouze jeden cisnik na 160 lidi +dalsi hotel hoste

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,3/5)

nevim

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okoli hotelu celkem hezke.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkove spatny dojem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání