Napsat recenzi

Medlov-socialistické retro za kapitalistickou cenu

Recenze hotelu Hotel Medlov (Česko - Vysočina - Nové Město na Moravě)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2016
Přečteno: 455x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

kdo se chce vrátit do minulých let a navštívit ROH zotavovnu,toto místo je pro něj to pravé!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

nejdřív pochválím nově rekonstruované WC a koupelnu,ale to je asi vše.V pokoji zima (prý mají podlahové topení,se kterým nemohou nic dělat),na žádost jsme si v recepci půjčili přímotop.V pokoji nábytek ze 70.tých let,špinavý koberec.Chechtali jsme se televizi,která pamatuje opět sedmdesátky (pamětníci-vzpomínáte na Junosť?),ovladač dostanete na recepci s izolepou zalepenými bateriemi,navíc manželovi trvalo asi pět minut,než našel nějaké programy-fakt,socialismus! :-)

Co se týká postelí,opět legrace.Matrace proleželé a špinavé,při každém pohybu vydávaly tajemné zvuky a to nejen u nás,ale i u sousedů,které jsme měli možnost poslouchat .-)takže jsme se nevyspali.V dnešní době běžná napínací prostěradla byla zřejmě schválně pro "zachování

atmosféry"nahrazena obyčejnými obdelníky vzor 70.léta,které se shrnovala při sebemenším pohybu,takže jsme museli spát na odporně flekatých matracích,FUJJ.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Četla jsem minulé recenze,kde převažovala nespokojenost.V tomto ohledu si hotel vzal asi ponaučení,protože jídlo bylo vynikající!Snídané i večeře byly prostě bez chyby,obrovský výběr všeho na co vzpomenete,neustálé doplňování,odklízení použitého nádobí,asi jsme přibrali! :-) Jen bych doporučila personál obléci do stejnokrojů,kostkovaná košile není zrovna to pravé.Restaurece na jedničku s hvězdičkou!

Horší už byl bar.Nedalo se tam posedět kvůli zimě,která byla ale všude (doporučuji si s sebou vzít mikinu nebo svetr),obsluha velmivelmivelmi pomalá,seděli jsme 20 minut,spolu s námi byli v baru pouze další dva hosté,nikdo si nás nevšímal,takže jsem musela objednat na baru.Výběr teplých,studených nápojů dostatečný,na stolcích nápojový lístek.Nabídková vitrína s dezerty ke kávě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

V rámci pobytu jsme měli voucher na "wellness" (parafínový zábal na ruce,masáž,aromatická koupel).Prosím všechny,kteří si pod tímto pojmem představují relax v příjemné prostředí,ať sem nejezdí.Pro nás to byl šok!!!

Parafínový zábal se odehrával ve vystěhovaném pokoji,podél zdí židle,v rohu řvoucí TV.Personál nám namočil ruce do parafínu,zabalil a odešel.My jsme na nepohodlných retro židlích strávili 20minut,poté nám sundali rukavice a bylo hotovo.Mám delší nehty,vosk mi za nimi zůstal,žádala jsem vyčištění.Chichichacha mi bylo řečeno,že je to dárek k Vánocům,ať si to odstraním sama.

Masáž byla v pohodě,holčina se moc snažila,děkuji!A vzkaz pro ní: To Bayleis jsem udělala,nemá chybu!

Aromatická koupel se konala v bíle vykachlíčkované koupelně s běžnou vanou,větší mám doma.Vybrala jsem si koupelový olej,personál mi začal napouštět práznou vanu s tím,ať si to dotočím.Vzhledem k tomu,že vedle koupelny je objednávací pult,neustále jsem slyšela příchozí hosty,hodně mi vadilo i vrzání podlahy,která je snad z podlážek.

Navíc-manželovi běhm koupele tam chodil personál na WC a umýt si ruce!

Tip pro vedení hotelu-vyměnit tyto vany za vířivky,atmosféra vytvořená svíčkami a relaxační hudbou,kvalitní podlaha,wellness recepce jinde.

Shrnuto-toto "wellness" je pro ostudu hotelu!

Slibovaná WI-FI v celém hotelu se nekonala,jediné místo,kde můžete internet občas chytit je na ledové tmavé chodbě na pohovce pro tři lidi u kanceláře pana ředitele.Je to velmi ponižující,ani jsme tam nešli.

Signál na telefon není,ale to není asi chyba hotelu.

Hotel je veliký,nádherná lokalita,věřím tomu,že je v létě plně obsazený a vydělá i na zbytek roku.Proč ale neudělat v těchto zimních měsících něco,co by sem hosty přitáhlo?Třeba večerní produkce hudby s tancem,ochutnávky vín,povídání o okolních zajímavostech,prostě cokoliv...?

Ještě jedna věc-nechápu parkovné pro hosty,to je v dnešní době absurdní.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pokud by se hotel prezentoval jako "retro super ROH ozdravovna" určitě by si našel klintelu z řad nás ...tiletých,kteří si rádi zavzpomínají na mladá léta.Ale prezentace jako 3hvězdičkový hotel spoustu klientů jen naštve.Toto nejsou tři hvězdy,toto je absolutní návrat do socialismu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 68 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání