Napsat recenzi

Nedoporučuji, vyhněte se obloukem

Recenze hotelu Penzion Chalupa Pohádka *** (Česko - Vysočina - Jimramovské Pavlovice)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 217x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nerudný majitel, bez zájmu o hosta, rozhodně jsme se necítili jako doma, spíše na obtíž.

Na webu píší o animačních programech pro děti, po nich se slehla zem. Bazén zakrytý. Asi co si sám nevynutíte, to nedostanete. Ale v peněžence vám nezapomenou udělat průvan.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pěkně zrekonstruovaná chalupa, hezká zahrádka, čisto, uklizeno. Avšak. Pokoje fakt nevhodné pro děti, velmi příkré schody a na spaní minicimra, ve které se skoro nepohnete, postele malé, krátké, nepohodlné matrace. V noci je neskutečné vedro, střešní okna dokořán nepomáhají, všichni jsme spali odkrytí a stejně jsme se potili.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně základní, ale s ohledem na počet hostů nic nenamítám. Večeře bez výběru, jedno prosté jídlo s polévkou, 170 Kč neodpovídá kvalitě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Z vnitřního vybavení mohu soudit dětskou hernu, ta byla fajn, ale v ničem výjimečná. Wellness v podobě sauny a snad vířivky nám nabídnuto nebylo. Venkovní prostory upravené, dětské zázemí i venku.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Přijeli jsme až večer, ale první co majitele zajímalo, byl doplatek za ubytování, v podstatě jeho první slova. Platby předem za služby, o kterých nevíte jak budou vypadat, prostě serioznost nevzbuzují. Kdyby nás poslal spát na seno do chléva, už bychom peníze zpět nevymohli. Kauce 2000,- Kč za apartmán působí, jakoby majitel už z podstaty nevěřil svým hostům. Teď můj obecný dojem. Na každém kroku je znát, jak je majitel přesvědčený o výjimečnosti své ubikace, hoste! nad vším se pokochej, nic mi neznič, na nic moc nesahej, nic navíc po mně nechtěj a - to mělo být na prvním místě - zaplať.. Před dveřmi do herny nápis vstup jen v přezůvkách, uvnitř velkým písmem ukliďte si po sobě všechny hračky a povracejte je na původní místo.. Myslím, že toto by si mohl šéf odpustit, každý rozumný člověk si vyzuje boty před vstupem do dětského koutku a hračky v nějaké rozumné míře poklidí.

Teď z jiného soudku. Ubytování na 2 noci se snídaní a večeří pro 2 dospělé a 3 předškolní děti nás vyšlo na 8000,- Kč. To už není málo.. Nemám nic proti cenám nastaveným na ambiciozní hladiny, ale musí to vypadat. Takže předpokládáte nějaký bazální zájem o hosta, poskytnutí informací o ubytování, co dokážou nabídnout, jaké jsou zajímavosti v okolí atd.. místo toho majitel mlčí jak partyzán, nenabídne saunu (mimochodem za další příplatek co jsem vyčetl z jejich stránek), nenabídne bazén, nenabídne možnost si večer venku ugrilovat.. o animačních programech také žádná zmínka (přitom první věta na jejich webovkách píše o unikátních animačních programech)

Shrnuto podtrženo, cenově na úrovni 4+ hotelu. Úrovní služeb, vstřícností, rodinnou atmosférou a pohostinností - ani nedokáži definovat a nerad bych srovnával - musel bych někoho urazit.

Nedoporučuji nikomu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kateřina K.: Souhlas - 1. 7. 2020 13:09

Bohužel máme naprosto stejnou zkušenost. Bohužel jsme zde strávili celý týden. Animační program nám nakonec na naléhání udělali pro děti - jeden. Prý je málo dětí a pak to nepořádají. Jeli jsme 3 rodiny, každá 2 děti. Pokoje mají 4. Tedy moc nechápu kolik běžná rodina má dětí, ale 6 už mi přišel dostatečný počet. Ano, hlavní starost o peníze, nepříjemný pocit z pobytu, pokoje hezké, ALE absolutně nevhodné pro děti. Také nedoporučuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání