Napsat recenzi

MŮJ NEJHORŠÍ HOTEL

Recenze hotelu Hotel Beseda ** (Česko - Ústecký kraj - Krásná Lípa)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 214 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

NA PRVNÍ POHLED TENTO ,,HOTEL",ÚSPĚŠNĚ PŘEŽIL ÉRU KOMUNISMU DO DNEŠNÍCH DNŮ.NIC PROTI,VŠE FUNKČNÍ.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

V NAŠEM PŘÍPADĚ PO PŘÍCHODU NA POKOJ,NEBYLO VYLUXOVÁNO,NEBYL VYNESEN KOŠ-VELIKOSTI DĚTSKÉ HRAČKY,ODHADUJI CCA 3 LITRY, DCERKA SI KLEKLA NA KUS OSTRÉHO PRŮHLEDNÉHO PLASTU,KTERÝ NEBYL NA SVĚTLÉM KOBERCI VIDĚT, ZÁCLONY OČIVIDNĚ DLOUHO NEPRÁNY,S NÁDECHEM CIGARETOVÉHO KOUŘE,RUČNÍK S PODEZŘELOU ,TMAVĚ HNĚDOU ,,BRÁZDOU",TOALETNÍ PAPÍR SI MĚL ČLOVĚK ASI DOMYSLET,NEBO SI NATRHAT LOPUCHY,K TOMU JEŠTĚ ABSENCE MÝDLA.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

JEDLI JSME TAM POUZE JEDNOU,PRVNÍ DEN PO PŘÍJEZDU.KLASIKA KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBORY.PORCE BYLA VÍCE NEŽ SLUŠNÁ.,,JEN" TY ŠPINAVÉ PŘÍBORY...JINAK PO MENŠÍCH VÝMĚNÁCH NÁZORŮ,VIZ NÍŽE,JSME SE STRAVOVALI RADĚJI V NEDALEKÉM PIVOVARU S VÝBORNOU KUCHYNÍ A SNÍDANĚ NAKOUPILI V POTRAVINÁCH.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

PERSONÁL-SPÍŠE ,,PANÍ PROVOZNÍ",KATASTROFA!!!AROGANTNÍ A POVÝŠENECKÝ PŘÍSTUP,S KAPKOU VÝSMĚCHU.SLUŽBY ŽÁDNÉ,RECEPCE PERMANENTNĚ ZAVŘENÁ.VYBAVENÍ-POSTELE,SKŘÍŇ,DVĚ KŘESLA A STOLEČEK.VŠE FUNKČNÍ A NEZNIČENÉ.SPOLEČNÁ LEDNICE,RYCHLOVARNÁ KONVICE A MIKROVLNKA NA CELÉ PATRO,CCA 12POKOJŮ.TEDA KDYBY TAM TA KONVICE ASPOŇ BYLA,ZŮSTÁVAL TAM JEN JEJÍ PODSTAVEC.KONVICI SI ASI NĚKDO SYSLIL PRO SEBE.A MIMO JINÉ VŠECHNY TŘI SPOTŘEBIČE SDÍLELI JEDINOU ZÁSUVKU.TAKŽE SI ČLOVĚK DAL CHLADIT PIVO A NĚJAKEJ TROTL SI OHŘÁL POPCORN A LEDNICI ZNOVA NEZAPNUL....TELEVIZE JEN ZA POPLATEK 5oKČ̈́/DEN, S REZERVACÍ 24HODIN PŘEDEM...

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

NEMŮŽEME POSOUDIT,LETNÍ POBYT.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

TATO BUDOVA JE NA NÁMĚSTÍ,KTERÉ JE ČISTÉ A PLNÉ OBCHŮDKŮ.OVŠEM HNED PÁR DOMŮ ZA NÍM,SE ROZPROSTÍRÁ SHLUK BARABIZEN A POLOROZPADLÝCH BUDOV,URČENÉ,PODLE MÉHO,JEN K DEMOLICI.SAMOZŘEJMĚ OBÝVANÉ ,,NAŠÍ MENŠINOU".TA TVOŘÍ TAK CCA 35% ZDEJŠÍ POPULACE...OVŠEM OKOLNÍ KRAJINA KRÁSNÉ LÍPY,JE VÍCE NEŽ NÁDHERNÁ.DOBRÉ ZNAČENÍ TURISTICKÝCH TRAS,ROZDĚLENÉ PRO PĚŠÍ I CYKLISTY,ČISTÉ LESY I RYBNÍKY.PŘÍRODA JE PROSTĚ NÁDHERNÁ A VYPLATÍ SE SEM VYRAZIT NA DELŠÍ DOBU,JE TADY TOHO HODNĚ K VIDĚNÍ A UŽÍVÁNÍ SI V PŘÍRODĚ.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

NO CELKOVĚ...CELKOVĚ JE TO KRÁSNÉ MÍSTO,JEN SE HODNĚ VELKÝM OBLOUKEM VYHNĚTE,TOMUTO PODNIKU,NEBO ASPOŇ DO TÉ DOBY,DOKUD TAM BUDE TOTO VEDENÍ,KTERÉ VYHÁNÍ HOSTY,PO !!!SLUŠNÉM!!! UPOZORNĚNÍ NA NEDOSTATKY.POPÍŠI TEDY CO NEJSTRUČNĚJI NÁŠ POBYT,MĚ,DCERKY,PŘÍTELKYNĚ A NAŠEHO ČTYŘNOHÉHO SYNÁČKA.MĚ OSOBNĚ STAČÍ MÁLO KE KOMFORTU,JEZDÍM S PARTOU CHLAPŮ PO CELÉ REPUBLICE PO MONTÁŽÍCH PŘES JEDENÁCT LET,TAKŽE JSEM OSOBNĚ ZAŽIL HODNĚ V PENZIONECH A HOTÝLCÍCH.OVŠEM TOHLE JE VRCHOL DRZOSTI,NAZÝVAT TOTO ZAŘÍZENÍ HOTELEM.VÝSTIŽNĚJŠÍ VÝRAZ BY BYL UBYTOVNA.A TO BEZ LEGRACE,NEBO PŘEHÁNĚNÍ.HNED PŘED VSTUPEM VÁS ZAUJME TOTÁLNĚ ZAPATLANÉ SKLO NA VCHODOVÝCH DVEŘÍCH,I POTÉ SKLO NA GALÉRCE V KOUPELNĚ A PO VSTUPU ODÉR SPÁLENÉHO OLEJE A VŠUDYPŘÍTOMNÉHO ZÁPACHU CIGARETOVÉHO KOUŘE.MIMOCHODEM JE ZDE ZAKÁZÁNO KOUŘIT,POD POKUTOU 1000KČ...PANÍ,CO NÁS PŘIJÍMALA,NEMĚLA SKORO ŽÁDNÝ PŘEHLED O TOM,KOLIK MÁME A CO ZAPLATIT,VŠE ZA NÍ VYŘIZOVALA UKLÍZEČKA.JEN NÁM PODALA ÚČET A ODEŠLA A KDYŽ NÁM MĚLA VRÁTI NA ZPĚT,ANI NEVĚDĚLA KOLIK NÁM VLASTNĚ NAÚČTOVALA A KOLIK MÁ VRÁTIT NA ZPĚT.TAKÉ JE O PODNIKU PSÁNO,ŽE SE DÁ PLATIT KARTOU,ALE TERMINÁL NEMAJÍ ZAVEDENÝ A PRÝ ANI MÍT NECHTĚJÍ...PO VEČEŘI PŘÍTELKYNĚ !!!SLUŠNĚ !!! UPOZORNILA NA NAŠE NEDOSTATKY,VIZ RUČNÍK,SKLO-PLAST,KOŠ.... A BYLO JÍ ŘEČENO,CITUJI... ,,POKUD SE VÁM NĚCO NELÍBÍ,MŮŽETE SE SBALIT A JÍT PRYČ"...A TAM VŠE ZAČALO.JAK ŘÍKÁM,NECHCEME LUXUS,JEN ČISTO A FÉROVÉ JEDNÁNÍ,ALE PO TOMHLE VE MĚ BOUCHLY SAZE.PANÍ JSEM POUZE ŘEKL,ZDA SI Z NÁS NEDĚLÁ PRDEL A HNED SE OHÁNĚLA TÍM,ŽE JÍ DO TÉ PRDELE POSÍLÁM.LŽE JAKO KDYŽ TISKNE.SNAŽILA SE NÁM NAMLUVIT,ŽE TEN KOUSEK OSTRÉHO PŘEDMĚTU NEBYLO SKLO,ALE PLAST-UŽ JE ASI JEDNO,ŽE SE DCERKA MÁLEM POŘEZALA A ŽE RUČNÍK POSLALA NA EXPERTÍZU,KDE SE POTVRDILO ŽE FLEK NEBYL OD KRVE,PROTOŽE SE FLEK ROZPUSTIL VE VODĚ...I KDYŽ JSEM BYL HODNĚ NAŠTVANEJ,NEUBRÁNIL JSEM SE SMÍCHU.STEJNĚ SI PROTIŘEČILA,ŽE S TÍM RUČNÍKEM TO NENÍ MOŽNÉ,ŽE JIM POVLEČENÍ PERE A ŽEHLÍ FIRMA.PAK SE POKOJSKÁ PROKECLA,ŽE TO ŽEHLILA SAMA...

SAMOZŘEJMĚ JEN CO SE JIM VŠE UKÁZALO,BYLO VŠECHNO TRYSKEM ,,ZABAVENO",ŽE JSEM TO ANI NESTIHNUL VYFOTIT.TOŤ MÁ VELKÁ CHYBA,ABYCH VÁS POBAVIL-VYLEKAL A MĚL PRO SVÉ TVRZENÍ ASPOŇ DŮKAZ.POUČENÍ PRO PŘÍŠTĚ.

NO A POSLEDNÍ DEN PŘI ODEVZDÁVÁNÍ KLÍČŮ OD POKOJE SE PŘÍTELKYNĚ SNAŽILA ASPOŇ O NĚJAKOU KOMPENZACI,ZA CO SE JÍ DOSTALO VÝSMĚCHU A OZNAČENÍ NEJHORŠÍCH HOSTŮ.A JELIKOŽ Z NICH ČLOVĚK NIC NEDOSTAL,TŘEBA NEPROPLACENÉ SNÍDANĚ,UDĚLAL SE KANADSKÝ ŽERTÍK,ŽE JIM NEVRÁTÍME TÍM PÁDEM KLÍČE A JEDEME DOMŮ.SAMOZŘEJMĚ JSME JE HNED HODILI DO HOTELOVÉ SCHRÁNKY,COŽ JEDINÉ MÁM NATOČENÉ NA VIDEU.OVŠEM ODMĚNOU MI BYLO,ŽE MĚ NAHÁNĚL PO ČESKÉ LÍPĚ ,,SNĚDŠÍ" SPOLUOBČAN V AUTĚ,AŤ JE VRÁTÍM...SAMOZŘEJMĚ,MALINKO DRZÉ ALE NEMOHL JSEM SE UBRÁNIT ASPOŇ SI NEREJPNOUT.

SAMOZŘEJMĚ BYL I TELEFONÁT S ,,GENERÁLNÍM MAJITELEM" ČI CO,Z KTERÉHO SE VYKLUBAL SYN ONÉ PROVOZNÍ.TAKÉ NÁM VYSVĚTLIL,ŽE UŽ JSOU DÁVNO PRYČ DOBY,KDY MÁ ZÁKAZNÍK PRAVDU..TAKŽE PADOUCH NEBO HRDINA,MY JSME JEDNA RODINA....

ASI TAK O TOMTO PODNIKU,KTERÝ SNESE OPRAVDU OZNAČENÍ SPÍŠE UBYTOVNY,NEŽ HOTELU.O TOM VYPOVÍDÁ I FAKT,CO SE PO BUDOVĚ POHYBUJE A JAKÝ JE TAM PŘES DEN HLUK.

TOTO MÉ VYPRÁVĚNÍ JE PRAVDIVÉ A POKUD MÁ NĚKDO POCHYBNOSTI A DOSTATEK ODVAHY,JEĎTE SE UBYTOVAT DO ,,HOTELU" BESEDA,KŘINICKÉ NÁMĚSTÍ 2,KRÁSNÁ LÍPA.

HODNĚ ŠTĚSTÍ A PEVNÉ NERVY.

JO ABYCH NEZAPOMENUL,MAJÍ SLUŠNÉ CENY :-).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 28 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Ústecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání