Napsat recenzi

Bohužel nic moc, hotel by si zasloužil více

Recenze hotelu Hotel Sněžník **** (Česko - Ústecký kraj - Jílové)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 329 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Restaurace a celý hotel se nachází na kraji obce Sněžník. Je zde začátek cyklostezky v zimě běžecké stopy. Velmi blízko čeko-německých hranic. Polovinu klientely tvoří němečtí hosté. Na první dojem působí velmi dobře. Disponuje parkovištěm, které je k dispozici i v zimě. Hotel vás málokdy odmítne, má po většinu roku neobsazeno a tudíž téměř vždy najdete volné místo jak v hotelu, tak pro větší skupinu lidí. Do restaurace a na zahrádku můžete i s vaším 4 nohým miláčkem. Obsluha je středně přívětivá. Necítíte se ani dobře a ani vyloženě špatně.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme zde ubytováni před rokem. Je zde vše slyšet a schody dost vržou. S malým dítětem nás dali do odlehlejší části, takže se to vcelku dalo. Pokoje jsou velmi skromné a malé. Většina hotelu byla v tu dobu prázdná. Pokoje jsou přístupné pouze po schodech. Pokud máte kočárek či se hůře pohybujete, pak bych asi volila jiné místo.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Jídlo přinesou na stůl klidně spálené či připálené a pak jsou vcelku neochotní, pokud to člověk vrátí. Výměna provedou za ohřátou náhradu v mikrovlnce. Je to škoda. Cenově je restaurace spíše dražší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel disponuje parkovištěm, které je udržované i v zimě a zadním uzamykatelným parkovištěm. Což je v této lokalitě skvělé. Jinak je vybavení spíše skromné. Platební karty zde neberou.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,8/5)

Hotel je hned na začátku běžeckých tratí. Sjezdovky jsou nedaleko. Nedaleko je i kopec na sáňkování.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Hned naproti hotelu se nachází zrestaurovaná kaplička, rozhledna Vysoký Sněžník je také v dosahu delší procházky. Okolní příroda je velmi pěkná.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Okolní prostředí je velmi pěkné. Hotela a hlavně restaurace nestojí za moc. Je to pěkné místo, které by si zasloužilo více. V okolí se nachází hned několik hotelů a restaurací, které jsou věčně plné. Proč to nejde i zde? Personál dělá 80% spokojenosti. Pokud jsou věci špinavé, omšelé a děravé, je někde chyba

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Ústecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání