Napsat recenzi

Spíše hotel Hrůzany( hvězd 2-3 max.!)

Recenze hotelu Hotel Hrazany **** (Česko - Středočeský kraj - Sedlčany)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 702x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příště číst recenze!! Jak může provozovat hotel a restauraci člověk, který nesnáší lidi? Neumí pozdravit, dát přednost do dveří a ani se usmát? Vyhořelejšího a povýšenějšího pána jsem dlouho nepotkala. Zlatá " Hospoda Na Mýtince". Příroda a umístění je velká deviza, která je naprosto zadupaná do země. Už nikdy.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Zaprášené retro. Dokážu pochopit, že kaček není nazbyt, a že se musí rekonstruovat postupně, ale s přístupem pana E. (šéfa) a tím i negativní reklamou, která se zákonitě šíří, tomuto zařízení moc šancí na další rekonstrukci nedávám. Snaží se "vydělávat"(ceny maximální za levné věci- př. lžička hořčice k sekané s bramborem-25Kč!, vitaminový nápoj při masáži, kdy obsluha hodí šumivou tabletu celaskonu do sklenice s vodou-39Kč), ale lidsky ani podnikatelsky na to zdaleka nemá.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně: V nabídce bylo, že uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. O kávě už řeč byla(nejlevnější), o džusu také(nejnaředěnější), vajíčko nebo párek je zřejmě nad rozpočet. Kam s medem, když je v misce a malé mističky nejsou? Na talíř! Ale to je drobnost. Byla zelenina, ovoce, müsli, jogurt, šunka sýry, i celozrný chléb. Zkrátka do hotelu se třemi hvězdami možná ano, ale Hrůzany mají prý čtyři!

Večeře: Nebyla dobrá žádný ze dvou dnů! Sice je výběr ze tří možností, ale rozhodně nebylo, na co se těšit. Opravdu školní jídelna, ale ne současná, opět spíše ta retro. Jedna z nás(Byla to naše podzimní dámská jízda. Jezdí nás už šest let sedm dvakrát ročně.)je majitelkou restaurace, takže to máme i s odborným rozborem a patřičným pohledem do kuchyňského zákulisí. Proč třeba personál nenabídne výběr z jídla už u snídaně, aby se mohl kuchař připravit trochu lépe a podle počtu hostů? Nebo to rizoto jen snítkou petržele přizdobit? Po žádné čerstvé zelenině při večeři ani stopa. Jen těžká a mastnější jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokoje, hlavně koupelny po rekonstrukci přímo volají. Prach byl, chlupy ani vlasy jsem neviděla.

O panu šéfovi už psáno bylo. Manželka a dcera obsluhují lázeňskou část. Ty byly příjemné.

Těšila jsem se na termín "hydromasáž nohou s vulkanickými kameny" . Realita: el. vanička s kamínky na dně, trochu vody a 20 minut relaxu. Největší pecka teprve přišla. Vaničky jsou dvě, a v té se vystřídal celý hotel, aniž by se voda měnila! Sice tam před námi slečna dvakrát stříkla rozprašovačem cosi, ale voda byla stejná. Vzhledem ke špatnému zorganizování celého suterénu, kde se tato část nachází, jsme byly svědky toho, kdy předchozí dvojice z vaničky vylezla a my dvě byly vyzvány k zaujmutí jejich míst. Nevím co se mi z toho časem vyklube, netrpím na žádné kožní infekce(stejně jsem si hned běžela na pokoj nohy umýt a vydesinfikovat tea-three olejem a vzít čisté ponožky), ale chudák nějaký diabetik, kterému se případné infekty hojí velmi těžce. Celkově tam je velký pocit nesoukromí a hluk. Běžně se stává, že masírovanou osobu okukují lidé, kteří jdou na jiné procedury. Vířivka prý byla špinavá, sama jsem neměla chuť to zjišťovat, a sauna špatně nařízená, v půlce si ji kamarádka musela sama znovu restartovat, přestože ještě do konce provozní doby zbývala hodina.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Není co vytknout. Mohla by to být příjemná dovolená, kdyby...

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Špatný. Náladu jsme si spravily na zámku Dobříš, jak při prohlídce, tak ale hlavně v restauraci. Byli jsme vděčné za každé milé slovo personálu a že jich tam padlo! Přišly jsme si jako při návratu z džungle do civilizace. Výborně tam vařili a fantastická obsluha!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání