Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Hotel Zámek Loučeň & Zámecký Hotel Maxmilián ***** (Česko - Středočeský kraj - Loučeň)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 316 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • děravé povlečení děravé povlečení
  • slibovaný výhled do parku slibovaný výhled do parku

4 hvězdičkový hotel si představuji jinak. Zvenku vypadá hezky, ale uvnitř je plný nedostatků a chyb.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Byli jsme ubytovaní v "nové" části hotelu Maxmilián, celé 4 dny nám nad dveřmi dělali bodyguardy 4 pavouci, než je smetl dolů údržbář, protože maloval chodbu. Slibovaný "výhled" do parku byl výhledem na parkoviště před hotelem, navíc jsme pod okny měli kuchyň, takže jsme měli v pokoji neustále "vůně", které z ní vycházely a ráno rachot při dovážce potravin.

Povlečení děravé. Vadila mi vlhkost v koupelně, ve které ani do rána neuschly ručníky z předešlého večera.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Polopenze v hotelové restauraci - snídaně s velkým výběrem od jogurtů s různými křupinkami až po párky, vajíčka, trochu omezený výběr salámu jen na šunku a vysočinu, různé druhy čajů a kávy. Večeře formou 3-chodového menu: předkrm, výběr z 2 hlavních jídel a zákusek. Jídlo bylo, až na jednu výjimku, výborné. Česká klasika (svíčková, hovězí vývar s knedlíčky) i maso připravené na grilu se zeleninou.

Rozhodně nedoporučuji jídlo v zámecké Vtipné kaši - jídlo jako ze školní jídelny, vývar s rozvařenými nudlemi a nakyslé brambory s divným kuřecím řízkem :-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Slečny recepční (až na jednu) ne moc milé. Člověk měl pocit, že je otravuje. Oceňuji rychlost práce pana údržbáře, když přišel opravit protékající záchod.

Bazén katastrofa - urvané schůdky do vody, takže se nesměly používat, v dámské šatně zlomená klika, takže nešly zavřít, polovina skříněk měla rozbité zámky. Rozlámaná lehátka u bazénu, celkově působil bazén a jeho okolí špinavě.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Zámecký park je super na procházky, děti se tam zabaví v různých bludištích, v blízkosti hotelu pizzerie, cukrárna s domácí točenou zmrzlinou je pár kroků od hotelu, ve vsi je i prodejna potravin, v hotelu možnost půjčit si kola.

Na výlet se dá zajet do Mladé Boleslavi (Muzeum Škoda auto), Zoo Chleby, Nymburk nebo Poděbrady - vše v dojezdové vzdálenosti cca 30 min. autem.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

podle mého názoru vůbec neodpovídá kategorii 4 hvězdičkového hotelu;

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 28 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání