Napsat recenzi

Hotel Modrava

Recenze hotelu Hotel Modrava *** (Česko - Plzeňský kraj - Modrava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 14 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příroda úžasně krásná, zbytek musíte přetrpět

Ubytování  průměrně (3,1/5)

I přes velké množství nevyužitých pokojů jsme bez nejmenšího uvažování dostali nejvýše položený pokoj bez výtahu, a proto jsme byli nuceni všechna zavazadla nosit v rukách ze 3.patra,což bylo dost namáhavé. Ani pokoj nestál za nic = při požadavku dvojlůžkového pokoje by mě ani v nejmenším nenapadlo, že budou postele umístěny na opačných koncích pokoje namísto toho, aby byly spojené. Na dovolenou jezdí páry většinou proto, aby byly spolu, a NE proto, aby je nějaký blb totálně oddělil od sebe!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Začátek týdne začínal slibně. Kuchař s námi každý den probíral, co bychom si dali k večeři a čím by nám udělal radost.Takového postoje a vstřícnosti jsme si velmi vážili a tento kuchař udělal opravdu maximum, abychom si na večeřích výborně pochutnali.

Mimořádně výborně hodnotíme borůvkové knedlíky, jaké jsme nikde jinde neochutnali..I obsluhující číšník na dobré profesionální úrovni si zaslouží pochvalu.Bohužel po výměně obsluhy i kuchaře, byla druhá směna s potrhlou číšnicí kvalitativně velkým skokem dolů. Nepochutnali jsme si ani 1x po zbytek pobytu. Obsluhu i vlasatého kuchaře, který podává nedostatečně teplé pokrmy, bychom určitě vyměnili=aby nekazili pověst dobrých služeb z předchozí směny. Číšníci, která víc prokecá v kuchyni i u stolů, a pořád požaduje pochvalu za nedobré jídlo, vypadá ještě víc potrhleji, než je při konzumaci mastného a sotva vlažného jidla v danou chvíli možné..Negativně hodnotíme i stále se opakující snídaně bez nápadu na obměnu.Po týdnu opakujících se míchaných vajíček a malých parků jako jedinných teplých pokrmů beze změny (ta spočívala jen v odměně sladké buchty) jsme se už velmi těšili domů, až si uděláme něco jiného k snídani.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Toto téma bylo již dostatečně zhodnoceno u předchozích bodů.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,7/5)

Nebyl dostatek sněhu na nic, natož na běžky, kteréjm jsme si přivezli...

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Úžasná příroda v okolí, stojí za to!!

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem byl kladný díky nádherné šumavské přírodě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání