Napsat recenzi

Dotaz

Recenze hotelu Horská Chata Na Papírně (Česko - Plzeňský kraj - Hamry)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 272x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Pomoc prosíím,mám koupený víkend na chatu Na papírně,když jsem si chtěla zamluvit termín,na mejly nereagoval nikdo,tak jsem volala,trikrát a nikdo mi to nebral.Pak jsem se dovolala s tím,že mi to vzala kuchařka,napsala si mé jméno a telefon s tím,že mi zavolá paní vedoucí a domluvíme se.Pět dní nic,tak jsem opět volala.Vzala mi to totálně opilá paní,tvrdila že je nemocná ne opilá,absolutně nebylo možné se s ní domluvit,tak jsem jí řekla,že budu požadovat zpět peníze a pověsila jsem to.Po chvíli volala znovu a prej tak to máte na to září zabukované...a to jsem chtěla na říjen!!!!!Mám dotaz...byli jste tam někdo v poslední době??? Všude jinde hlásím počet lidí a číslo voucheru,chtějí to a tuto paní nic nezajímalo.Děkuji dopředu,pokud mi někdo odpoví,zda tam byl v poslední době(léto 2014)a jak to tam vypadalo.

Ubytování  průměrně (3/5)

nemohu hodnotit

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

nemohu hodnotit

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

nemohu hodnotit

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 84 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

iveta: chata na papirně - 21. 9. 2014 6:55

Dobry den,chtela bych odpovedet pani,ktera se pta,jestli ma nekdo zkusenost a byl letos na PAPIRNĚ...Ano,byla jsem tam s rodinou 2krat -cervenec,srpen...my byli opravdu spokojeni,jak s personalem,tak s ubytovanim atd.jen bych rada dodala,ze pani sefova ma zdravotni problemy a opravdu vaznejsiho charakteru....v zadnem pripade neni opila,jak bylo řečeno...nelze prece cloveka okamzite takhle nařknout a obzvlast,kdyz se to vubec nezaklada na pravde....pani Hrabackove to urcite neprida a tezko se muze nejak branit a reagovat....kazdy by si mel uvedomit,ze clovek nemusi byt opily ale naopak,muze mit i jine potize a jak jsem se jiz zminila KONKRETNE ZDRAVOTNI....zkusme se nad tim zamyslet,nez nekoho oznacime a velmi ublizimejen proto,ze se nam momentalne tak ten clovek jeví.....bohuzel,zdravotni priblemy nekdy dovedou cloveka uplne znicit...verme,ze pani H rabackova uz je na to lepe a bude jako driv,plna sil atd.moc ji to prejeme a verime,ze to tak zase bude vse o.k.S pozdravem Iveta s rodinou reagovat

babi: Re: chata na papirně - 21. 9. 2014 18:54

Zdravím,chápu,že někdo může mít zdravotní problémy,ale když vím,že v telefonu to může vypadat jako opilost-bohužel,tak musím být soudná a objednávky musí vyřizovat někdo jiný.Protože konkrétně mě,kdybyste mi neodpověděla,tak bych asi milé peníze oželela a nejela nikam.Nezlobte se na mě,ale jsou to jejich peníze a jejich výdělky a takový telefonát může lidi odradit.A hlavně já to mám zaplacené dopředu a pak se mi stane tohle....kdyby mi paní odpověděla na mejl,tak bych se telefonátu vyhla.Týden jsem čekala,a to vůči zákazníkovi není též fér.A můžu vám říct,že ani po druhém telefonátu nejsem přesvědčena,že tam na nás pokoj bude nachystaný-pojedu s obavou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Plzeňský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání