Napsat recenzi

Už nikdy do hotelu Prometheus na Dolní Moravě,doba se zde zastavila před třiceti lety.

Recenze hotelu Hotel Prometheus *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 429x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

-při vstupu do hotelu jsem si vrazil třísku do ruky o madlo dveří

-výtah z dob komunizmu,polepený zevnitř koberci,což bylo moderní a ohrommilo by to někoho před třiceti roky, na výtahu napsáno nepoužívat po 22 hodině,nerušte noční klid .Asi majitel nemá na rekonstrukci.

-Parkování není vyřešeno,stojí se kdekoli kde najdete místo,na trávě, příjezdové cestě.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

-pokoje zařízené novějším nábytkem,ale peřiny a povlečení pamatují totalitu.Z matrací lezou dráty. V koupelně zima,že by se i jetti nachladil,mokré,děravé a zaprané ručníky nemáte kde usušit,špatně odtékající odpad.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování,týden to stejné,snídaně forma co si kdo urve,večeře,dospělá osoba za 150.Kč dítě 90.Kč, oschlé řízky, tvrdé maso,studené brambory, několik druhů univerzálních hnědých omáček. UHU. Hodně laciná závodka,ale v tomto případě za velké peníze.

Jídlo je možné objednat i ve společenské místnosti,ale i tady kvalita je také hrozná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel se prezentuje jako horský hotel,neni kde sušit lyžáky, pokud si je nevezmete na pokoj a dáte na topení

Pokoje se mají podle recepční každý den uklízet,po celou dobu našeho pobytu jsem uklizečku neviděl,ani v pokoji,ani v jídelně kde se celý týden zašlapávaly drobky a ostatní špína do koberce.

Ve společenské místnosti špína parapety u oken,koberce,pavučiny,atd.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Lyžování,majitelé sjezdovky se i přez nepřízeň letošního počasí snaží sjezdovku udržet v rozumném stavu. To neniale zásluha hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Dobré

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pokud by pobyt v tomto hotelu stál polovinu tak dobrý.Na tento hotel se hodí slogan herce Bolka Polívky ,,Dělají ze sebe hogo fogo,ale hajzl mají na dvoře,,

Tento hotel těží s toho že je u sjezdovky a že se na tuto jeho polohu nachytá spousta lidí.

Tento hotel bych nikomu nedoporučil a to vůbec nepřeháním.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání