Napsat recenzi

Jedno velké zklamání

Recenze hotelu Hotel Prometheus *** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 243x
Recenze se líbila: 344 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Personál neprofesionální, nabízené služby nekvalitní, neodpovídají ani zdaleka své ceně. Na každém kroku je cítit, že majitel neinvestuje a neudržuje standard hotelu a chce jen snadno vydělat.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj docela hezký, světlý, ale viděli jsme i pokoje mrňavé, tmavé, dveře od koupelny, které narážejí do umyvadylka jak pro panenku... záleží, který pokoj dostanete, ovšem pokud se vám nebude líbit, nepočítejte s ochotou recepční vám jej vyměnit.Odbude vás, že volné pokoje nemá.

Povlečení trochu zažloutlé nepůsobilo pěkným dojmem.Vyměnit takováto stará povlečení zas nestojí tolik penež a hned by byl dojem příjemnější! Navíc na jedné z postelí bylo prostěradlo, které správně krylo celé lůžko, a na vedlejším lůžku dala pokojská prostěradlo malé, které zakrývalo pouze 3/4 postele. No řekněte mi, která pokojská tímto způsobem připraví postel pro klienta?? Polštář byl položen na samotné matraci, která nevím kolik už toho zažila, ale z hygienického hlediska to bylo značně nepříjemné! copak nemáte prostěradla??

Doplnění toal.papíru a vysypání koše probíhalo každý den. V půlce pobytu jsme si zažádali o výměnu ručníků.

Hotel není vhodný pro starší lidi, kteří těžko chodí do schodů. Do wellness centra a bazénu jsou to dvě patra bez výtahu!!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování je jedinou velkou kvalitou hotelu! Měli jsme polopenzi bufetovou formou a nabídka byla pestrá a bohatá! Jen tedy na nápoje při večeři se čeká dlouho, takže vám často přistane pivo na stole, když už jste u závěrečného kousku melounu!!:D :D

Co nás zarazilo, že polední menu restauraci se skládalo z chodů večeře předchozího dne. Když jsme na to upozornili, lehce to pozměnili. Jinak jídelní lístek restaurace byl velmi slabý. Čekali jsme víc české horské kuchyně a opravdu ne pizzu!!!:D :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazén: špinavá linie hladiny vody nedělá dobrý dojem. Voda poměrně studená a chladno celkově v prostorách wellness centra.

Procedúra perličková koupel: nejednalo se v žádném případě o perličkovou koupel tak jak je všem známá, ale jednalo se o vanu pro jednoho s několika masážními tryskami, do které usadí dva lidi zároveň, tedy nijak pohodlně se nepoložíte, o relaxu se hovořit nedá, hotel shrábne peníze za dva lidi a je po starosti. Velké zklamání.

Celková masáž opravdu ani zdaleka neodpovídala hodnotě 600 korun, masér již posledních 15-20 minut vypadal, že neví, co dál dělat, a dochází mu inspirace. Nakonec však asi zapomněl na paže, ruce a šíji.

Recepční nesympatická, odsekává a je velmi neochotná.

Slibovaný minigolf je tak zdevastovaný jak nikde jinde, stějně tak tenisové kurty, ty abyste hledali v pořádné džungli se sekačkou na trávu, nebo ještě lépe s kosou!! Další zklamání.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

kousíček od hotelu, asi super vzhledem k tomu, že je vidět, že ski resort velká morava investuje hodně do rozvoje a služeb

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Bezprostřední okolí hotelu je bída. Zašlé hřiště, minigolf v dezolátním stavu. Hotel oprýskaný.

Příroda krásná, pěkné procházky. Všude je však daleko (jako do obchodu, nebo kdo by chtěl využít autobusovou dopravu, není častá a nenabízí mnoho cílů).

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel nabízí naoko vše ve vysokém standardu, ale to je jen zdání. Realita je naprosto jiná. Hotel zkrátka teží ze své původní slávy, ale aby investoval a obnovoval, to ne. Měl by jít majitel trochu do sebe a něco s tím dělat, protože vedle mu dělá konkurenci Penzion Jiřinka a hotel Vista.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání