Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Horský hotel Červenohorské Sedlo *** (Česko - Olomoucký kraj - Červenohorské sedlo)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2023
Přečteno: 75x
Recenze se líbila: 72 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Letos jsme byli v hotelu podruhé, vždy na víkend a po 14 dnech. Poprvé jsme měli pokoj komfort v B části a byli jsme spokojeni, podruhé standart v A části. Platba za dvoulůžkový pokoj, dvě osoby a dvě noci byla vysoká: 6750 Kč. Odečteme-li 1000 Kč za polopenzi a poplatky obci, zbývá cca 5500, to je 2750 Kč za pokoj a noc. Za tuto cenu jsme dostali pokoj ve 3. patře naproti výtahu, za rohem herna pro dospělé a dětská herna, tedy velmi rušné místo. Hotel byl plný, jak nám sdělila slečna na recepci, když jsme se dotazovali na nefunkční WIFI a v hotelu bydlelo mnoho rodin s malými dětmi, které do našeho patra soustřeďovaly své ratolesti, aby si vyhrály v herně. Děti přirozeně expandovaly na chodbu, kterou využívaly k závodům ve běhu a k jiným hrám, což zase rozčilovalo psa ve vedlejším pokoji, takže štěkal a štěkal.

Samotný pokoj byl vybaven starým poškozeným nábytkem, nevymalované zdi s otlučenými rohy a díry ve zdech. V koupelně na první pohled zaujala skleněná polička nad umyvadlem, která byla nebezpečně nakloněna a kterou bylo nutné vytáhnout z rozevřených úchytů, aby nevypadla a nerozbila se o umyvadlo. Slečna na recepci mne vyslechla, zapsala si číslo pokoje a řekla, že pošle údržbáře, ale nikdo nedorazil.

Co mě ale dorazilo, byl závěs sprchového koutu, původně skrytý za jeho rohem. To, v jakém je stavu, jsem zjistila až pozdě večer. Byl zaplísněný a povrchy sprchy měly stejný problém, viz foto. Také nám již příliš nechutnalo jídlo, asi se měnily kolektivy, protože v lednu jsme s jídlem neměli problém.

Velký boj byl sveden o parkovací místa, nakonec jsme našli řešení, ale drama nastalo při odjezdu, kdy napadl sníh a auta měla potíže s rozjezdem. Navíc nás zablokovalo auto, s jehož řidičem se můj muž posléze pohádal. A to je vcelku velice klidný a ohleduplný člověk.

No, neberte to za ty peníze

Tuto recenzi jsem odeslala i v dotazníku, který přišel na mail z www Hotel.cz. Tuto recenzi však hotel mezi své recenze nezařadil.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Neuvěřitelné, za ty peníze

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Tentokrát zklamání

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Nefunkční WIFI, hluk na chodbě, potíže s parkováním, slíbený opravář nepřijde

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Byli jsme na běžkách, všechno v pořádku

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí máme rádi, jezdíme sem mnoho let

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Velké zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olomoucký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání