Napsat recenzi

Už nikdy více Ráztoka

Recenze hotelu Hotel Ráztoka (Česko - Moravskoslezský kraj - Trojanovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 120x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Při pobytu se vrátíte o 100 let do těžkého socíku. Personál se snaží - holky jsou vážně milé. Ovšem údržbář, vybavení hotelu a kuchyň - ani pro nepřítele.

Hosté jsou důchodci, co si nemůžou vyhazovat z kopýtka a matky s uřvanými dětmi, co se honí a řvou po hotelu (děti i ty matky). Normální skupinu hostů, co si večer dají víno (je totiž drahé), připlatí si 2x vířivku a chtějí kompenzaci za rozbitá elektrokola, tady nepotkáte. Jsou o pár hotelů vedle - kde fungují služby tohoto století.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj pro dvojici partnerů, co si přijeli užít svoji dovolenou - 3 x 4 metry, koupelna panelákového typu s Wc neodvětratelným. Sice se už nikde nekouří, ovšem smrad z kuchyně je cítit po celém hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Sice velké porce, ovšem nepoživatelné - buď překořeněné maso, nebo tvrdé, nebo studené jídlo !!!!!

V hospůdce vedle vaří výborně a levně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Rádoby welness - měli by se jet podívat kamkoli jinam - v této oblasti není o luxusní a welness hotely nouze.

Nedají Vám župany, ve welness zóně není WC - chodíte na chodbu mezi hosty. Masérce nepovolili udělat čokoládovou masáž - prý není ve standardu.

Recepce je černé díra, která Vám už u vstupu říká - nezajímají mě Tvoje představy o dovolené, tady klademe podmínky my. Elektrokola si nepůjčujte - jsou rozbitá, po 3 km přestala obě, co jsme si půjčili, fungovat.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

na pobytu jsme byli v létě - lanovka jezdí každou hodinu - to je super. Je dost dlouhá, čili v chladnějším počasí doporučuji obléct. Dost nás pobavil název klubu - SKIALPIN. Lanovka je evidentně repas někde z Alp a v zimě si vemte o několik vrtev více, než se dostanete ke sjezdovce - nebo Vás odsekají od sedačky.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Super příroda - připravte se, že na Radhošti je asfaltka plná plačících dětí a řvoucích rodičů a fakt hodně lidí - dá se tam nyní pohodlně dojet i vegetit. Hold nám unijní peníze pomáhají .....

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

nedoporučuji v žádném případě, všude okolo se ubytujete lépe a za své peníze dostanete pohodlí a péči

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání