Napsat recenzi

ŠTĚNICE TAM OPRAVDU JSOU!!!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 511x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Štěnice v hotelu opravdu jsou!!!!!A zajímalo by mě, na co si tady majitel hraje a napadá tady slušné lidi, když sám ví, jaká je pravda!!!!Určitě by tento hotel měla navštívit hygiena!!!!Není nutné se dál rozepisovat, já hotel za sebe určitě nedoporučuji, pokud máte rádi adrenalin a chcete riskovat, že si štěnice přivezete domů v cestovní tašce do čisté domácnosti a totálně se psychicky odrovnáte, tak jeďte...A až budete večer ležet v posteli-nechte rozsvícenou noční lampičku a budete koukat, jak to začne všude vylézat a kousat vás...a je velice smutné, že majitel o tomto problému ví a nic s tím nedělá a vlastně napomáhá šíření štěnic do domácností. Viděli jsme tam plno rodin s malými dětmi, a nevím, co jsou to za lidí, když je s klidným svědomím ubytovávají do svého hotelu a ještě se tváří a tvrdí, že si to někdo vymýšlí...takže určitě NEDOPORUČUJI! A jsem velmi zvědavý na reakci majitele a jeho stále dokola nekončící ospravedlňování.....:-)

Ubytování  průměrně (3/5)

štěnice

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

zastaralé

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MELICHAŘÍKOVI: ŠTĚNICE TAM NEJSOU!!! - 7. 11. 2014 22:26

Milý pane, my jsme tam byli 3 dny po Vás a štěnice tam vůbec nebyly. Naprosto čisté ubytování. Jak určitě víte, tak zbavit se štěnic trvá hodně dlouho, takže nemohly tak rychle zmizet a to jsme tam byli se známýni a ti jsou také v pořádku. ŘEŠTĚ SI PROBLÉMY, AŤ JSOU JAKÉKOLIV JINOU CESTOU A NE TÍM, ŽE BUDETE PSÁT FALEŠNÉ RECENZE!!! reagovat

lukas: Re: ŠTĚNICE TAM NEJSOU!!! - 8. 11. 2014 20:44

Vazeni Melicharikovi, kdyz jste se stenicemi tu cest nemeli, tak neosocujte ty jez ten hrozny zazitek prozili. Zrejme znami, ze ano! Pane Pavle, nemohu nez s vami souhlasit. Vzhledem k tomu, ze majitel hotelu reaguje takovym zpusobem jak reaguje, tak me to prestalo bavit a dal si tu 'praci' a zavolal na hygienickou stanici, kde mi bylo potvrzeno, ze majitel o problemu vi!!!!!!!!!!! Bylo mi i receno, ze je s panem moc obtizna komunikace, coz neni nic noveho pod sluncem. To, ze o vsem vi a jeste k tomu ubytovava rodiny s detmi me opravdu zarazi a zvazuji dalsi kroky. Vsem tem co neveri vrele doporucuji si zavolat na hygienu do Frydku Mistku! Dekuji pane Pavle za Vasi recenzi a preji pekny den. reagovat

Václav: Štěnice tam opravdu nejsou! - 13. 11. 2014 7:15

Vážení, o víkendu jsme také absolvovali relaxační balíček z portálu nákupvakci a mohu Vám na 100% potvrdit, že štěnice v celém zařízení opravdu nemají! Štěnice totiž byly hlavním tématem hned po příjezdu u společné večeře, protože většina lidí shlédla reportáž na TV Prima o štěnicích v hotelu Petr Bezruč v Beskydech a tak každý prohledával pokoje ještě před tím, než se vůbec vybalil. Poté samozřejmě hned druhý i třetí den u snídaně byly rovněž štěnice hlavním tématem.. Nevím, jestli je to msta ze strany nějakého jedince, a nebo tam v minulosti tyto brouky skutečně měli, ale teď tam na 100% nejsou! Není totiž možné, aby nikdo z hostů ve zcela vyprodaném hotelu neobjevil štěnici, nebo následky po jejich kousnutí... reagovat

Paní D.: Stenice - 1. 12. 2014 13:05

Vazeni a mili, to, ze stenice nekdo v hotelu nekde nasel neznamena, ze jsou vsude, takze nechapu, jak muzete tak generalizovat a psat: STENICE TAM NEJSOU. Stenice jsou strasne potvory. Mam s nimi bohuzel taky zkusenost, dozivotni trauma a vzhledem k tomum ze jsem alergicka, jizvy po celych rukach od stipancu. Nechapu, jak si pam majitel dovoli lidem oponovat a urazet je a nehodla s tim nic delat. Ty stenice mu tam mohl taky privezt nektery z hostu, ale jeho povinnosti je se jich zbavit, je to jeho hotel. A kdyz mu nezalezi na spokojenosti zakazniku, tak je to spatny majitel hotelu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání