Napsat recenzi

Pobyt od 2.2.-4.2. - zakoupeno pres Slevomat

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 513x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Do hotelu se neda dovolat,na kontaktnim cislr se nikdo nikdy nehlasil...jedina fungujici osoba byl cisnik,ktery tam delal od rana do vecera a uplne vsechno, na recepci nikdo,nikdo koho byste se na neco mohli zeptat..no jo,setri se kde muze..ale puvodni cena na 2 dny pres 6.000,-???..dala bych max 2tis jak nyni ne vice!!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

V prnzionu u Splavu..ubytovani velmi hezke!

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava des..byla jsem prekvapena,ze snidane neni formou svedskych stolu,tak,aby si i muj pritel,ktery je dobre rostly,vybral na co ma chut...naopak jsme dostali maly jogurt a lupinky a nebo talirek,kde byly 2 kolecka salamu,syru a kousicek masla..jako nezlobte se na me,ale toto neodpovida ani standartdu 3*,meli jsme potom brzy hlad a citili se nedojedeni..1 hrnek caje rano vam musel stacit,ani kava ci dzus nebylo v nabidce..jedine zakoupene samozrejme nad ramec...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

nic moc..!!!!!!!!!!!..kdybyste tam prisli zamichani mezi hosty,nikdo si vas nevsimne,kazdemu bylo jedno,kdo jste,co tam chcete,kam jdete,prebirani pokoje zadne :-)

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Vetsina cest a turistickych casti bez absolutniho oznaceni!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Kdo si udela svuj program a veme sve jidlo - ok:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Bořuta, Slevomat.cz: Mrzí mě, že jste nebyla spokojena - 3. 3. 2015 19:50

Dobrý den, mrzí mě, že jste nebyla spokojena. Zeptám se, určitě jste kupovala voucher přes Slevomat.cz a nejednalo se o jiný portál? První nabídku s hotelem budeme mít až od zítřka, alespoň podle dostupných údajů. Jestliže byl voucher náš, pošlete mi prosím na e-mail petr.boruta@slevomat.cz jeho kód? Rádi bychom vám to kompenzovali v rámci naší garance spokojenosti. Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz reagovat

Pája: Re: Mrzí mě, že jste nebyla spokojena - 4. 3. 2015 6:31

Dobrý den, já se omlouvám, pobyt byl zakoupen přes Nakupvakci.cz, kod voucheru: NAK00001ehbrbynd, děkuji za ochotu kompenzace, avšak toto zaštiťoval jiný portál. Jinak jestli ještě mohu dodat, až po napsání recenze jsem si našla i komentáře k recenzím přímo pana majitele (dohledatelné u recenzí na internetu) a byla jsem zaskočena, jak komentoval hosty, kteří si právě voucher přes slevový portál zakoupili, psal o všech těchto lidech, jako o sockách a vyžírkách, a přiznám se, že mě jeho vyjadřování dosti zklamalo..házet všechny do jednoho pytle..ať si každý udělá obrázek sám - pro mě poučení, vždy před zakoupením voucheru číst recenze o hotelu a službách.. Pěkný den, P.V. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání