Napsat recenzi

Nespokojenost???!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 422x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vážení, jeli jsme do tohoto hotelu s manželkou po předešlých zkušenostech z jiných pobytů. Asi by bylo přehnané tvrdit, že nám tento pobyt vyrazil dech, ale každopádně velice nemile překvapil. Po příjezdu nikdo nebyl na recepci, jen uklízečka nám sdělila, že zavolá šéfovou. Na tu jsme čekali dalších cca 20minut. Pak nám předala klíče od pokoje se stručným popisem kde ho najdeme a dalšími vysvětlivkami kdy a jak probíhají snídaně a večeře. A tímto veškerý zájem o zákazníka skončil.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování samotné bylo docela dobré. Jen mě při vstupu do pokoje překvapil docela intenzivní zápach sava. Asi lepší než cítit něco horšího, ale dnes bych jako hotelier volil nějaký voňavější prostředek. Vůně sava s kombinací zřejmě původních prostěradel a povlečení nedodává na dojmu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Za jídlo se snad nemusejí stydět, ale dle mého názoru toho opravdu moc v nabídce nemají. Kdyby tam byl host více jak čtyři dny, tak se bude nabídka zase jen opakovat. Mě osobně nejvíc zklamalo to, že mi bylo kyslé mléko ke snídani vydáváno za čerstvé a po výměně džbánku se vlasně nic nezměnilo. Kdyby tam stálo 20 minut, tak je na tom stejně jako to první. Ale prý to je normální mléko

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na otázku kde je podle nabídky slibovaná rybářská bašta, kde si můžeme nechat udělat čerstvou rybu nám bylo odpovězeno, že funguje jen při akcích a někdy o víkendu. Takové upozornění jsme v nabídce neviděli. Když má někdo v nabídce venkovní bazén a vnitřní bazén s mořskou vodou, pak se dá jen těžko předpokládat, že jejich užívání je jen v závislosti na počasí. A samotný přístup k bazénům? Každý bazén je označený cedulemi jak se má zákazník chovat, jako by to bylo zařízení pro školní lyžařské zájezdy. A jsem rád, že nemám tu trapnou zkušennost s majitelem, který vykřikoval po jednom hostu, který v dobré víře šel bos s botami v rukou aby se podíval na venkovní bazén , že má okamžitě vypadnouut a že to bude pokuta 10000,- Kč. ( to by mě asi chladného nenechalo , ale možná záleží kdo ty boty drží - starší důchodce je dobrý terč )

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Pobyt jsme měli v létě, tak nemůžu soudit. Každopádně jsme si nevšimli žádné upoutávky, ani v hotelu ani v jeho okolí, na zimní vyžití. Snad bych si vzpoměl jen na nějakou mapu za mostem( 200m od hotelu ) Ale trochu pestrosti v nabídce u recepce chybí. Ležela na pultu jen jedna knížečka - docela bohatá - ale bohužel slovo česky tam těžko najdete. Že by tím bylo dáváno najevo o koho tady stojí? Nikdo krom málo spokojených tuzemských hostů tady ovšem nebyl. A nevím jestli ty ostatní ( cizince ) sem někdo na něco naláká.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Jelikož je vidět, že v tomto areálu je vložený nemalý peníz, bylo by škoda nechat to zchátrat. Majitelé mi přijdou jako by jen chtěli na oko reprezentovat, všude kolem hotelu byl pořádek, ovšem jak jsem uváděl rybářská bašta s krásným vybavením a posezením nefungovala, jezírko před vchodem také s vodou jen na dně a v jezírku kde zřejmě měli být ryby po nich nebyla ani stopa. Snad je tam dají jen na ty ,, akce nebo víkendy". A někam vyrazit po turistických značkách? Nenajdete v hotelu jedinou mapu - třeba i k zakoupení - podle které se mužete vydat na nějaké místo. Mapy jsou na stěnách hotelu s krásným plastickým vyobrazením, ale tu si sebou asi tahat nebudete, ikdyby to někdo dovolil.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Myslím, že majitelé by se měli zamyslet, poohlédnout se po okolí, jak to dělají v jiných hotelech a pak přehodnotit svůj přístup k věci. Problém určitě není v hostech přes slevové portály. Ti by se rádi vracely tam, kde jim bylo dobře a doporučovali by dál. Snad je to jen špatná zkušenost majitele s hosty samotnými, ale arogantností a nezájmem si nové a vděčné zákazníky nikdo nikdy nezískal. Osobně také podnikám, sice v jiné branži,ale citlivý přístup k zákazníkovi se mi vyplácí už 20 let. Možná se s manželkou někdy stavíme ,,na čumendu" co je novýho , ale rozhodně víme o hotelech do kterých se vrátíme raději.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání