Napsat recenzi

Děs, hrůza a katastrofa

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 458x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Když jsem pobyt viděla na slevovém portálu, byla jsem více než nadšená, velmi se mi líbil, proto jsem si jej, společně s manželem, objednala a vyrazili jsme, už je to nějaký čas, ale rozhodla jsem se přidat k ostatním - nespokojeným.

Když jsme přijeli, na recepci nikdo, šli jsme tedy do restaurace, ale tam jsme se s ochotou nesetkali, majitel, který vaří nebyl vůbec příjemný, mluvil se mnou tónem, se kterým bych nemluvila ani se svým nepřítelem, tak jsme se otočili a šli jsme pryč. Když nás konečně ubytovali, tak jsem se nestačila divit, viz. ubytování.

Do bazénu nás pustili až po 14. té hodině, což jsem naprosto nepochopila, proč ostatní do něj můžou celý den, jenom my, hoteloví hosté jen ve vymezené době??? Navíc jsme do něj mohli jen v pátek a v sobotu, z toho ne po 19. hodině, protože se tam nahrnuli všichni a bylo tam nedýchatelno i díky sauně.

O zdejší kuchyni ani nemluvě, viz. strava a stravování.

Restaurace poloprázdná, za což se jiným nedivím, tak jsme také vyrazili jinam. Večer jsme šli na večeři, na kterou jsme mimochodem asi hodinu čekali, hotel plný lidí, jako jsme byli my, lidé na voucher. Večer se nedalo ani spát, na chodbě řvalo dítě, v restauraci hrála hudba a všichni vyřvávali. Poslední den jsme museli pokoj opustit velmi brzy, což mi osobně nevadilo, ale co mi hodně vadilo, že jsme si nemohli jít zaplavat do bazénu, jelikož jsme na to neměli nárok.

To, co tady někteří píšou, jak tento hotel chválí až do nebes je možná pravda, ale v hlavní sezóně, jindy se k lidem chovají opravdu hnusně, s odporem a jakousi nenávistí nebo jako kdyby je k tomu někdo nutil. Jenom všechno pro to, aby měli plno.

Ubytování  průměrně (3/5)

Když bych ho srovnala s ostatními hotely, které jsme navštívili, tak podprůměr, psali, že tam je koupelna, ne koupelnička, společně s WC o rozměrech 1*2 metry, kam se nevleze víc lidí než jeden, televizi musel manžel okamžitě naladit, jinak by jsme se na televizi prostě nedívali, netvrdím, že jsme se přijeli dívat na televizi, ale co chcete dělat, když ve vnitřním bazénu, díky vysoké teplotě a dusnu, nevydržíte, podotýkám, nešly tam otevřít ani okna, restaurace se nám nelíbila, jedna servírka, recepční a ještě obsluhuje bufet, no hrůza.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Kdybychom s manželem neměli ubytování s polopenzí, vůbec bych sem nešla, 1. večeře byla dobrá, steak s hranolkami, na snídani jsme si mohli vybrat, buď 2 javořické párky, 3 vajíčka nebo obložený talířek, kde byly dvě kolečka vysočiny, tři kolečka šunkového salámu, trojúhelníček sýru, kostička másla, dva plátky rajčete a jedno kolečko papriky, tím jsme skončili, na příděl jsme dále dostali 6 poloviček chleba a 2 rohlíky, přes které bylo vidět. 2. večeře byla na výběr, buď halušky, špagety s kečupem nebo knedlík s masem a zelím, to nebylo zelí, ale voda. Na poslední snídani jsme dostali obložený talířek, ale na něm bylo již výše uvedené. Nemohla jsem si dát ani kávu, no, mohla jsem, ale za příplatek, místo ní mi nabídli čaj, ovocný nebo zelený. Pivo bylo docela drahé, ale úměrné cenám všude, takže na to si stěžovat nemůžu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu bych hodnotila kladně, je hezký, útulný, ale spíše pro nenáročné klienty, navštívili jsme již řadu hotelů, ale tady to zvenčí bylo hezké, ale uvnitř žádná sláva.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu se nedá popsat, hezké pro důchodce a starší lidi, ale ti mladí s malými dětmi, tak to není nic pro ně, tedy hlavně proto, že zde jsou jezírka, do kterých může dítě spadnout a utopit se.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkovým dojmem bych napsala toto: UŽ NIKDY VÍC!!! Zatím nikde jsem se nesetkala s tak otřesným přístupem, na slevovém voucheru, který pro mne našla dcera to vypadalo přímo pohádkově, realita se ovšem liší a to o hodně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr: přání - 8. 12. 2014 19:20

Milá Elizabeth, dejte vědět až se vám bude někde líbit. Děkuji Petr reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání