Napsat recenzi

Po 19-ti letech

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 364x
Recenze se líbila: 380 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé jsem byla na tomto hotelu v roce 1997 - vše bylo perfektní. V červenci 2016 jsem se vrátila z tohoto hotelu po víkendovém pobytu. Tak nespokojená už jsem dlouho z žádného pobytu nepřijela. Sprcha neustále kapající i po urgenci na recepci nikdo nepřišel opravit, sprchový kout hrůza, kožené křesla v pokoji - raději nesedat.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Jako majitelka hotelu bych se takový pokoj styděla nabízet zákazníkům v dnešní době. Dvě noci se daly přečkat.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První den jsme večeři vrátili a šli se najíst vedle do kavárny. Tam se to dalo. Druhý večer bylo vidět zlepšení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu nic moc, služby jsme nevyužili a personál hotelu se snažil. Paní uklízečka se usmívala, což nás potěšilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Kéž by hotel mohl být hodnocený tak, jak je nádherná příroda v okolí hotelu.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Mým hodnocením jsem vyjádřila nespokojenost s pobytem na hotelu. Jen je mi líto lidí, kteří jsou zaměstnaní na hotelu a určitě se snaží odvádět práci jak nejlépe dovedou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání