Napsat recenzi

Recenze pobytu Bellevue Jetřichovice

Recenze hotelu Hotel Bellevue (Česko - Ústecký kraj - Jetřichovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 3 533x
Recenze se líbila: 627 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Jetřichovice Jetřichovice
  • Hotel Bellevue Hotel Bellevue
  • Bazén pro neplavce Bazén pro neplavce
  • Bazén pro plavce a v pozadí je hala s bowlingem Bazén pro plavce a v pozadí je hala s bowlingem
  • Celkový pohled na Jetřichovice z Mariánské vyhlídky Celkový pohled na Jetřichovice z Mariánské vyhlídky
  • Mariánská vyhlídka Mariánská vyhlídka

Pobyt doporučuji. Klid a pohoda a to jak místa, tak i vlídností personálu s klady převyšují.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování velmi dobré, starostlivost personálu výborná. Každý pokoj má své hygienické zázemí (sprchový kou, WX, Umyvadlo), televize je taktéž i s předladěnými základními českými programi

funkční.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ranní švédské stoly vynikající, každý si tam nalezne vždy to své. Ovšem večeře, ač výběr z možností 4, ovšem kuchařské umění slabé . Večeře jsou ve složení jakoby obědu (polévka + druhé jídlo), co do množství dostatek, ovšem chtělo by to nového kuchaře, aby to nebylo stále jen UHO bez chuti a zápachu (guláš - vařené maso ve vodě bez chuti a zápachu, k tomu UHO - vodnatá papriková universální nahnědlá omáčka, rajská z kečupu bez dochucení, zeleninový salát spatlaný z kyselých zeleninových příloh co dávají k ostatním jídlům) .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu je velice přívětivý, člověk se tam cítí jako doma. Vaše dotazy vždy velmi zodpovědně a s úsměvem zodpoví. Venkovní bazén je čistý a přístupný každému zajemci a to jak hluboký pro plavce, tak i mělčí pro neplavce. Bowlingová dráha je sanza. Není však využití na večer. Vinárna nefunguje pouze pro skupiny a svépomocí.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel je zasazen do historické vesničky Jetřichovice, které jsou v překrásné krajině s výhledem na skalní vyhlídky česko-saského švýcarska.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pokud by byla sjednána náprava s chutností večeří pak by zážitek byl 100% výborný. Z večeří se dali požít pouze polévky. Přeze vše bych však pobyt doporučil. Klid a pohoda a to jak místa, tak i vlídností personálu s klady převyšují.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Julie: hamatova@seznam.cz - 15. 6. 2014 9:41

Pobyt v červnu 2014 - horké počasí, bazén je k nedocenění a ukázalo se, že má vlastní zdroj pitné vody (stejně jako hotel). Takže přírodní koupaliště - vodu pravidelně doplňují. Je samozřejmě chladnější, ale vynikající. Ovoce a zeleninu lze dokoupit v samoobsluze v Jetřichovicích, hotelová nabídka je v tomto směru poněkud omezená. I já doporučuji klidné a příjemné místo pro milovníky turistiky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ústecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání