Napsat recenzi

Wellness

Recenze hotelu Zámecký hotel Hrubá Skála **** (Česko - Liberecký kraj - Turnov)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 328x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dobrý den měl jsem tu možnost procestovat hodně wellness zařízení, ale až vaše wellness mě dost a říkám to opravdu jelikož mám s čím srovnávat, dost překvapilo. Váš personál byl vstřícný, milý a ochotný a opravdu skušeny. Ale až na jednu zamestnankyni a to tu potetovanou paní, kterou jsem sledoval a která se nechovala ale ani co se za nehet vejde jako zaměstnanec wellness. Mluvila sprostě, to prostě do takového podniku jako je wellness nepatří, co se týče masáže tato potetovana paní neumí vůbec ale vůbec masírovat, nechápu proč ji tam máte a co se týče pobytu ve wellness tato paní byla dost nepříjemná a pohled na ni v takovém krásném prostředí byl dost nepříjemny. Zbytek personálu byl vinikajici. Touto páni si dost kazite renomé. Měli byste to nějak řešit. Je to moje třetí návštěva u vás na zámku, jezdíme tam ve větším počtu lidí a i kolegové mi říkali o této skusenosti s onou paní.i oni potvrdily že je to dost překvapila . A hlavně vzhled této paní a její potetovane tělo a žádné skusenosti s prací ve wellness.a četl jsem recenze i jiných lidí a ty si také stěžovali na tuto dámu. Dáváme partu lidi dohromady a chystáme se k vám na zámek na pobyt tak snad doufám že už na tuto dámu nenarazime. Pane řediteli prosím vás o nějaké vyřešení tohoto problému . Děkuji Vám. Pan Jiří

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dobre

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Mohlo by to být lepší

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Až na onu dámu dobrý

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Skvělé

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dobrý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jaroslava Uhlířová: KOMENTÁŘ!!! - 7. 11. 2017 22:52

Vážený pane,tato potetovaná paní je naprosto na profesionální úrovni a věřte mi, máme projetý celí svět . reagovat

Romana: Za nas spokojenost - 8. 3. 2019 20:16

Takovych potetovanych lidi je tam vic:) Nekoukat se jak vypada,ale jak se chova. Manzel by s ni spokojen co se tyce masaze. Ja me mela muzskyho tez potetovanyho. Jeste jsme,si rikali s muzem ze to uplne normalni lidi se kteryma se da bavit o vsem reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání