Napsat recenzi

klika je klíč nejen k úspěchu, ale třeba také k pokoji

Recenze hotelu Hotel Krakonoš **** (Česko - Liberecký kraj - Rokytnice nad Jizerou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2022
Přečteno: 25x
Recenze se líbila: 102 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Standartní hotel, kam se jezdí na lyžáky a soustředění. Půlka hotelu zmodernizovaná, druhou půlku jako by z charity dostali od zachovalé komunistické ubytovny.

Ubytování  průměrně (3/5)

Sem tam to nějaké mouchy prostě mělo. Co jsme se bavili se spolužáky, jejich pokoje byly většinově bezproblémové. Zato náš pokoj, klasický 2lůžkový, měl těch vad víc. Místo světla v koupelničce/předsíňce jsme obdrželi součástky na poličce a slož si světlo sám. Okno se nám protočilo o ukázkových 180 stupňů. Záchod se tvářil relativně čistý, ale co nám to bylo platný, když ani to ho.vno nespláchl. A nejkouzlnější věc našeho pokoje byla sama zlatá klika. Nedržela na svém místě, a tak nám pubertálním lazarům nezbylo než ji s sebou nosit místo klíčů. Na vrátnici se na nás pán zprvu díval divně, když mu tam přistála klika místo klíčů, ale nikdy nic neřekl.

Na chodbě se blblo jedna báseň. Koberec zajišťoval bezpečí, že i při maximálních sportovních výkonech, co jsme po náročných dnech na svazích dokázali, neuklouzneme.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Sto lidí má 100 chutí, to je známo. Vařili chutné klasiky, občas někomu nějaký ten chod nechutil, ale tak to bývá. Jídlo byla moje oblíbená část pobytu v hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Lyžárna má sice nepraktické rozměry, ale byla reprezentativně vybavená. Klubovna prostorná, pohodlné gauče, dobře se tam hrály karty a člověče.

S personálem jsme jako správní introverti moc řečí nevedli. Jednou nám pán byl vyměnit již zmiňovanou kliku, jelikož se té mrše nechtělo držet ani v horizontální poloze.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Lyžařská střediska Studenov, Pařez atd. jsou kousek pěšky do kopečka. Cestou se trochu zapotíte, ale to není nikdy na škodu. Lysá hora je co by kamenem dohodil, doporučuju využít skibus, to jste tam za okamžik.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Skromné Tesco hned naproti přes ne moc rušnou silnici. Přidávám hvězdičku za proteinové tyčinky ve slevě.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dobré na lyžáky a pro skromné turisty. Dobré zážitky nejen díky nefunčnosti některých prvků viz klika.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání