Napsat recenzi

Rozhodně nedoporučuji !

Recenze hotelu Penzion Tábor *** (Česko - Liberecký kraj - Lomnice nad Popelkou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 283x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Náš celkový dojem z tohoto penzionu neodpovídá popisu, díky kterému jsme se pro pobyt zde rozhodli. S čistotou, hygienou a chováním personálu tam mají očividně problém! Tady zákazník není pán, ale trpěný tvor, který si musí nechat leccos líbit, zaplatit a jít. My jsme se nedali, ale věci zaběhnuté se stejně děly dál.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování nebylo špatné, pokoj odpovídal tomu, co bylo domluveno. Menší vady jako nedoléhající dveře sprchového koutu či kabely trčící u stropu ze zdi v koupelně (pozústatek asi topného tělíska) se daly tolerovat.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Místní strava byla pro nás opravdu šok! Polévky hrůza, z pěti se dala jakž takž jíst jedna, dcerka hned v té prví měla utopenou pěkně vypasenou mouchu (servírka nám nabídla, že nám vymění lžíci!!!). Čistota talířů také nebyla samozřejmostí, museli jsme si několikrát požádat o výměnu! Na hlavních chodech bylo hodně znát, že se tady na klientech šetří, kvalita jídla průměrná, porce spíše dětské, večer jsme se na pokoji museli dojídat sušenkami a tyčinkami. Třetí chod večeře byla hnusná chemická roláda koupená za nejlevnější peníz, plná éček a rostlinných tuků a nakrájená na nejtenší plátky, co to šlo. Jindy koupená, stejně chemická bábovka nebo štrůdlík stejné kvality, přes plátky byly vidět Krkonoše. Mezi plátky jsme pro změnu nalezli pěkně dlouhý vlas :( O inzerovaných lahodných snídaních jsme si mohli nechat zdát! Čaj i káva už předem udělané ve várnicích byla špinavá voda odporné chuti, takže jsme se spokojili s nápojem v prášku rozmíchaném ve vodě a vydávaném za džus. Množství potravin nabízených k snídani nestačilo na počet ubytovaných, průběžné doplňování byl problém, platil systém "Kdo dřív přijde, ten dřív mele".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Byl inzerován venkovní bazén - pro špínu se v něm nedalo koupat. Během našeho pobytu byla velká vedra, ale tuto možnost osvěžení jsme si nechali ujít. Detaily jako že síťka se válí na břehu a tyč od ní leží na dně nebo že filtrace, která údajně běžela dnem i nocí nebyla schopna bazén spíše menší velikosti vyčistit mluví, za vše. Voda se do penzionu dopravovala cisternou, takže se také klidně stalo, že jsme celé dopoledne čekali na vodu, protože se cisterna opozdila. Voda měla natéci do systému po 15 minutách, my čekali 2,5h. Televize na pokoji fungovala pouze po zastrčení kousku alobalu do určitého místa kabelu - co na to říct? Personál - kapitola sama pro sebe. Slečna servírka nepříjemná, naštvaná na celý svět, neochotná, věčně ve střehu a připravená odrážet četné výtky ubytovaných. Jen pár příkladů: po příjezdu plný koš na pokoji, ručníky, které měly být bílé vypadaly, jako by si do nich někdo před chvílí utřel špinavé nohy, když jsme v 8.35 u snídaně vznesli prosbu, zda by mohla doplnit totálně chybějící pečivo a pití, dozvěděli jsme se, že jsme přišli pozdě, že někteří jsou tam již od 7.45, přitom snídaně byla od 8 do 9h!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí penzionu bylo pěkné, výhled z rozhledny určitě stojí zato, i když jsou hosté penzionu nuceni podlézat turniket, protože mají vstup zdarma, ale personál penzionu nemá žádné žetony, které by se do turniketu vhodily, aby vás pustil. Dá se vyrážet pěšky i autem na velmi zajímavá místa v okolí, ale s radou personálu nepočítejte, neznají ani nejbližší okolí.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Celkový dojem nevalný, ubytování celkem dobré, příroda krásná, ale strava, služby a personál nestálo za nic. Ještěže jsme měli jen polopenzi, takže nám to program po okolí, který jsme si na každý den vymysleli, vynahrazoval. A každý den jsme se přesvědčovali, že VŠUDE v okolí vaří líp a jsou mnohonásobně příjemnější, než "u nás"! Snad díky této recenzi a dalším, kteří zde zanechají varování, zabráníme takovýmto lidem podnikat. Tito lidé nemají vztah ani k pohostinství, ani k lidem, ani k přírodě. Oni chtějí jen rychle zbohatnout za každou cenu!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Dobrý den - 6. 8. 2015 8:31

Dobrý den Líbo, tuším jsme v penzionu byli ubytování v přibližně stejném období, s vaší recenzí ve všem souhlasím , majitel hotelu by měl zaměstnance poslat na školení a sebe vlastně asi taky... s pozdravem Katka s rodinou reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání