Napsat recenzi

Pozor! Zima, špína, nepříjemný personál, nepoživatelné jídlo!

Recenze hotelu Penzion Tábor *** (Česko - Liberecký kraj - Lomnice nad Popelkou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2016
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

V termínu 29.-31.1.2016 jsme měli tu čest být zde ubytováni. Již první dojem z pokoje byl spíše horší – větší, prázdná, neútulná místnost, vybavení už něco pamatuje, ale to nebylo zdaleka to nejhorší. Hned na druhý pohled už si člověk nemůže nevšimnout příšerného nepořádku, špíny, pavučin, vlhkých zdí a především zimy, která nás provázela celé 3 dny/2noci.

Po "zabydlení se" jsme byli nuceni jít za personálem a požádat ho o výměnu pokoje, ve kterém by bylo funkční topení a dal by se obývat, jelikož naše topení bylo vlažné a opravdu nevypadalo, že by se časem nějak více ohřálo. Personál ochotou a nadšením rozhodně neoplýval a jeho reakce v duchu : „Na co si jako stěžujete, spali tam lidi, i když bylo venku mínus 15 stupňů a taky to přežili...“, byla přinejmenším nevhodná. Nezapomněl ještě dodat, že nechladnější pokoj v celém penzionu má stejně on. My můžeme být rádi, že venku bylo relativně „teplo“ - teploty okolo nuly a ne nižší. Čekali jsme tedy v zimních bundách na pokoji, zda se topení umoudří... Po dvou hodinách jsme byli nuceni jít znovu žádat o výměnu promrzlého pokoje, za pokoj vytopený. Náš požadavek se ukázal jako nesplnitelný, jelikož byl penzion plný, přímotopy žádné, topení v koupelně žádné!!! Topení se prý asi pustilo déle než 24 h před příjezdem - dopředu říkám, že za naše 3 dny pobytu byla v pokoji stále stejná zima a rozhodně se pokoj nevyhřál, protože ho nemělo co vyhřát. U večeře jsme byli svědky stížnosti jiných hostů, kteří museli spát v rukavicích a s čepicí. Trochu jsme se vyděsili a doufali, že topení opravdu začne hřát...nezačalo. Já jsem spala ve 2 svetrech, oteplovákách a pod 2 peřinama (druhou deku jsme naštěstí od personálu po dvou stížnostech obdrželi - ovšem nepovlečenou!!!!!). Na zimu na pokoji si stěžoval kdekdo. Zimu museli vydržet i rodiny s malými dětmi!

Přáli bychom majitelce, aby si zkusila být 3 dny hostem, ve svém vlastním penzionu a možná by pochopila, proč se tam žádný host nevrací. Stížnost jsme majitelce zaslali emailem. Odpověď: „Vy jste také byli hosté k pohledání“... no, posuďte sami.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Tomuto ubytování se ve svém vlastním zájmu raději VYVARUJTE! S čistým svědomím mohu napsat, že je to opravdu TO NEJHORŠÍ UBYTOVÁNÍ, ve kterém jsme byli. „Penzion“ Tábor se stal naší noční můrou a rádi bychom, aby další lidé neudělali stejnou chybu. Stačí si přečíst další negativní recenze, kterých je na internetu dostatek. Nás opravdu mrzí, že jsme je nevyhledali ještě před naší pobytem. Rádi bychom alespoň varovali Vás ostatní!

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Atmosféra při snídani a večeři by se dala krájet. Znechucení všech hostů bylo znát na každém kroku. Slibované tříchodové večeře jen potvrdili úroveň penzionu a záměr majitelky – vydělat co nejvíce a dát co nejméně.

Chuťově nevalné polotovary (polévky z pytlíku/kostky nebo čehosi, jeden večer guláš s knedlíkem, druhý večer naprosto identická směs s rýží, jako dezert hnusná kupovaná roláda, přes kterou byste mohli z rozhledny koukat do širokého okolí, druhý den slaboučký plátek kupovaného závinu...)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Součástí našeho voucheru měl být i vstup do sauny, tam jsme se po předchozích zážitcích opravdu neodvážili.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Naším cílem je odradit Vás všechny od tohoto ubytování, protože s takovým jednáním se, věřím, jinde nesetkáte. Vyhledejte prosím i ostatní recenze a ubytujte se jinde v okolí, protože to jediné je opravdu krásné!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání