Napsat recenzi

Za mnoho penez malo muziky

Recenze hotelu Resident Harrachov **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 364x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ubytovani pro 2dospele osoby + 2 male deti v rodinnem pokoji na 3 noci s polopenzi. Apartman neodpovidal rodinnemu typu, vecere byly katastrofalni. Cena naprosto neodpovidala sluzbam a kvalite 4 hvezdickoveho hotelu. Majitel (nebo provozni) je arogantni a naprosto neprofesionalni hotelier, ktery by vubec nemel jednat se zakazniky.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj neodpovidal typu rodinneho pokoje. Koupelna nejmensi ze vsech ubytovani, kde jsme kdy byli (i v Benatkach jsme meli koupelnu vetsi). Vysprchovat deti bylo velice narocne. Pristylka ( i presto ze jsme meli mit luzka 2+2) byla naprosto priserna,vrzala, mela prohlubne. Dospeli clovek si akorat znici zada. Za tri dny jednou uklizeno, presto nevytreno!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snidane dobre, chybela pouze Nutela a michana vajicka. Vecere formou trichodoveho menu STRASNE!!! 4 hvezdickovy komplex nabizi vyber ze dvou chodu-pr. Rajska, Znojemska pecene, rizek se salatem - chtelo by to trochu fantazie. Na jidlo se ceka min. hodinu, na celou restauraci funguje jedna servirka a jedna pomocnice na brigade. Naprosto nestihaji. Co nas ale dostalo,byl dezert. Tri dny po sobe jsme dostali ten stejny. Jen s nejakou vrstvou navic-nejprve bila,pak hnedy puding a nakonec bobek slehacky - opravdu jen pro odvazlivce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Parkovne v arealu se plati na miste 150-300,-. Osobne mi to prijde neslusne. Cena parkovani by mela byt zahrnuta jiz v celkove cene. Spa maji pekne. Personal po vystupu s majitelem - provoznim radeji nekomentuji.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Cena naprosto neodpovida kvalite. Hotel funguje pouze na sluzbach slevomatu. Zakaznikum, kteri pres slevomat rekreaci nezakoupi, dava stejne sluzby (myslim tim hlavne stravu). Je zde videt neprofesionalita. Zkusili jsme poprve a naposledy. Komplex nedoporucuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Darina: NEVER AGAIN - Nikdy vice !!!!!! - 18. 10. 2016 22:04

Majitel a provozni musi byt psychopat. Pri prijezdu ve 20:30 na recepci nikdo nebyl - tak jsme kontaktovali telefonicky cislo, ktere bylo uvedeno na dverich recepce. Jednani, ktereho se nam dostalo nas nechalo per-plex. Hrube jednani, sprosta slova a nakonec sdeleni, ze nas neubytuji, ze jedeme pozde, co si to dovolujeme a kdo si myslime, ze jsme.... S manzelem jsme jeli na welness weekend bez deti, meli jsme rezervaci v tomto hotelu Tureckych hammam a masazi v hotelu. Snazili jsme se v hotelu sehnat MOD (manager on duty) abychom vse vyresili na miste, bylo nam ale receno, ze zadny manager se v hotelu nenachazi, protoze jediny, co maji odjel do Prahy. Bylo nam sdeleno, ze nas problem muzeme resit rano. Rozhodli jsme se s manzelem, ze je pro nas absolutne neakceptovatelne chovani majitele, a ze u nej urcite neminime utratit 15.000 ktere jsme na vikend planovali utratit a prestehovali jsme se jinam. Nastesti jsem si nechala podepsat dokument dvema zamestnanci, ze jsme vse predali vse v poradku - pokoj, parkovaci kartu - protoze pri reklamaci na Bookings.com majitel reagoval, ze jsme proste odjeli, byli jsme podnapili a urazeli hosty v restauraci. NEUVERITELNE ! Nasledne jsme na webu zjistili z recenzi, ze podobneho pristupu se dostalo i jinym klientum. Na zacatku jsme snazili od zamestnancu zjistit - s kym, ze jsme to mluvili..ale bali se nam to sdelit. Dokonce jsme chteli telefon predat vedouci restaurace a vytocit cislo znovu, aby nam rekla, kdo s nami hovoril, ale ta to odmitla se strachem v ocich. Po pobytu v jinem hotelu a restauracich v Harrachove jsme zjistili, ze majitel je velmi dobre znama osoba vsem, neplati zamestnancum, urazi klienty, ma silny politicky lobbing a dela si co chce...... Nevime, zda dostaneme zpet nase penize, ale z principu...bychom v tomto hotelu nezustali ani minutu. Staci si precist recenze jinde. My jsme si je "bohuzel" precetli az po exitu z tohoto hotelu. Jsme mezinarodni cestovatele a tohle se nam jeste nestalo.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání