Napsat recenzi

Smutek, smutek, smutek...

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Bez zkušeností se slevovým portálem jsme odkoupili voucher na pobyt v tomto hotelu od známé, nedali na záporné recenze a objednali si vánoční pobyt. Z hotelu jsme však chtěli odjet ihned po prohlídce pokoje a následném rozhovoru s panem recepčním, kdy jsme se po připomínkách dozvěděli: "No to víte, co byste chtěli, když jste tu všichni přes slevový portál". Znamená to snad, že pro ty, kteří si pobyt objednají přímo, má hotel lepší služby, jiné pokoje, stravování i wellness? Vydrželi jsme tu dva dny, kdy jsme podnikli hezké výlety po okolí a před Štědrým dnem odjeli domů, protože jsme si jej strávený v tomto prostředí nedokázali představit.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Na pokoji ušmudlané stěny, koberec a potahy na židlích, neudržovaný nábytek, místo manželské postele dvě sražená lůžka s širokou mezerou, polštáře povlečené do povlaků přikrývky a maličká předpotopní televize s omezeným počtem programů, ČT1 nefunkční (na počet programů mají nějaké limity). K dispozici jeden vetchý ručník na osobu, určený jak do koupelny, tak do wellnessu. Výměnu ručníku si musíte vyžádat na recepci. Wifi k dispozici pouze u recepce a v jídelně.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava průměrná - skutečně jako ve školní jídelně, snídaně a večeře velmi prosté, bufetové stoly nejsou doplňovány, takže na snídaně a večeře si musíte pospíšit!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokud nehodláte celé dny strávit venku a v hotelu pouze přespat, tak budete velmi zklamáni, protože o SPA hotel se nejedná ani omylem! Wellness velmi malé, vířivka stěží pro čtyři osoby a navíc jsme v ní nevydrželi ani pár minut, protože neuvěřitelně čpěla chlorem. Absolutní absence personálu - místo baru, který je tu z tohoto důvodu zbytečný, by mohli raději přidat saunu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nelze hodnotit - nebyl sníh.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolní příroda a hory krásné, ale na tom nemá tento hotel žádnou zásluhu.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Možná bychom nějakou hvězdičku přihodili, ale vzhledem k tomu, že se toto zařízení prezentuje jako tříhvězdičkový SPA hotel, zůstává jenom jedna!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radovan Janků: Navoněná bída - 28. 12. 2015 19:00

Zase jste chtěli moc za málo že ? reagovat

chlebowczyk jan: recenze hotelu - 28. 12. 2015 21:03

Koukám že jste typicky zhýčkani lidé. Naopak naše pocity z pobytu ve stejném termínu se významné liší. Nevím jak vy ale náš pokoj 107 byl přijemný, čistý, s malou ale dostačující televizi,strava chutná a obsluha příjemná. A hlavně, cena za hotel i služby je spíše nízká.. Mimochodem hotelů jsem díky své práci navštívil už opravdu hodně a tomuto dávám palec nahoru. reagovat

Cindy: Navoněná bída - 1. 1. 2016 16:43

Nenapsala bych to líp - Byli jsme tam ve stejném termínu a běžně recenze nepíši, protože si dokážeme udělat dobře kdekoliv, ale tohle bylo opravdu moc i na nás. K tomu všemu bych jen doplnila, že nám navíc ráno a večer netekla voda, což samozřejmě všichni vědí, ale nikdo s tím nic neudělá. Prý si máme počkat ve sprše a většinou voda začne za 5minut téct....Zajímavá rada pro 3* hotel! reagovat

Radovan Janků: Troubové - 1. 1. 2016 22:13

Raději nikam nejezděte, budete nespokojeni všude. Poprvé jste vytáhli paty od někud z Horní polní a už kritizujete reagovat

Cindy: Re: Zřejmě elegán :-D - 1. 1. 2016 23:28

Vás za urážky tento "hotel" platí nebo jste ten zmíněný recepční? :-D Jen by mě zajímalo, jak byste se tvářil, kdybyste se např. holil a přestala téct voda.....Šel byste s oholenou půlkou obličeje na večeři? Určitě by Vám to strašně slušelo! :-D reagovat

jana trnková: Re: Troubové - 17. 5. 2016 20:55

Co to tu melete. Naprosto souhlasim s touto rezenzi. Zadne vymysly. My to i nafotili a dolozili, takze pana lPavla laskave neurazejte ma naprostou pravdu. Chtela bych to videt u Vas doma chudacku reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání