Napsat recenzi

SLEVO pobyt. "Nabitý wellness" ???

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 509x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

6 denní údajně "Nabitý wellness pobyt", plná penze

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Myslím že přiřadit tomuto hotelu 3 hvězdy je celkem legrační. Špinavé zdi na pokojích, prskance, umaštěné zdi, úklid za 6 dnů veškery žádný, pouze vynešení koše a pokud chcete obdržíte toaletní papír. Jinak absolutně ze strany hotelu žáden zájem, přitom personál, pokojské jsou k dispozici. Postele povlečeny čistě, to je ale vše, nic nedostanete , nic nečekejte.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pokud budete chodit mezi prvními tak to jde. Pokud budete chodit třeba v polovině výdejní doby tak se dozvíte že chleba došel, že už nic se nebude dopňovat, zkrátka bída. Snídaně a večeře formou bufetu , oběd ze dvou jídel. Bohužel když jsou ráno parky na oběd je polévka frankfurtská, vždy je něco z něčeho, večer zbytek polévky z oběda ???. Snaha sice je ale to je málo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pesonál na recepci neprofesionální, když jsme se dožadovali privátní vířivky což bylo avizováno na voucheru tak nám bylo řečeno že už je vše obsazeno, náhradní službu nám nikdo neposkytl, veřejně slečna na recepci přiznala, že uvádějí něco co evidentně nemůžou splnit, celkem ji to bylo jedno, že když chceme tak nam dají sekt a asi můžeme strávit večer u sprchy na pokoji a dát si k tomu sekt. Privátní wellnes nám byl nabídnut v noci od 01.00 nebo 02.00, údajně si lidi nastavují budík. Můžu říct "Nabitý wellness", skutečně otřes. Návštěva římských lázní "místního wellness" bída z bídou, Špína, hygiena žádná, hřející lehátka, bez prostěradel, všichni upocení tam leží po sobě, personál tiše sedí za recepcí a nic. Vířivka ze studenou vodou, údajně až se ohřeje bude líp, v parní lázní v rohu lavic kde se sedí, mazlavé nánosy, brrrrr. Hrozný "Nabitý wellness". V den odjezdu musíte opustit pokoj do 11.00 jinak pokuta 300 kč. Už v 8.00 se pokojské ptají jestli už náhodou neodjíždíte že toho mají hodně , když řeknete že až v 10.00 tak samozřejmě všeobecná nevole, v podstatě jste už pro ně nezajímavý člověk. Hrůza, hrůzoucí !!!! Pokud budetet chtít jen bydlet a něco sníst tak budíž. Nesmíte mít žádné nároky. Na welcome drink můžete samozřejmě zapomenout, zřejmě se musíte příhlasit že by jste chtěli se Vy uvítat z hotelem ??? potom by Vám možná něco dali. Myslím že Vás vítá hotel a ne aby klient pořád něco somroval jak bezdomovec.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Prostředí vynikající, naštěsti to nemá z hotelem Bílý Hořec nic společného. Sjezdovky , naprosto super, proto jsme stálí návštěvnící Harrachova.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Super.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Jako klad je dostupnost sjezdovky do 5 minut, okolí, příroda, bohužel hotel Bílý Hořec znovu ani náhodou a ten kazí celkový dobrý dojem. Standartní nabídka slevových portálů, šidí se co jde, co by jste chtěli za ty prachy, akorát ono až tak zadarmo nebo za lacno to až tak není.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání