Napsat recenzi

PŘÍJEMNÝ PŘEDVÁNOČNÍ POBYT

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 348x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Na čtyřdenní pobyt,který jsme u vás strávili moc vzpomínáme a děláme už ted plány na příští rok,v daleko větším počtu a na více termínů.Za cenu ,kterou jsme zaplatili jsme měli služby naprosto vyhovující.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Příjemné,vyhovující,teplo a čisto

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Vyhovující,myslím že odpovídala ceně pobytu.Spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Obsluhující personál milý a vstřícný.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Harrachov milujeme,takže není co dodat.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Krásné

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Až budeme chtít maximální luxus,pojedeme do Alp,ale do tohoto hotelu se budeme vždy vracet.A na články typu katastrofa ,žaloba a pod.musim reagovat jen tím,že to jsou lži ,které asi mají hotel poškodit,jinak si to nedovedu vysvětlit.Možná bych se přimlouvala za to,aby welnes bylo využíváno opravdu jen hosty tohoto hotelu.Všimla jsem si,že je nabízeno ještě jiným hotelům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiří: :) - 19. 1. 2015 20:56

Rodino Koucká, do Harrachova jsem se těšil a samozřejmě nečekal luxus jako v Alpách :) to je snad logické, že? Řekněte mi jediný důvod proč, navíc když jsem byl v Harrachově poprvé a opravdu se těšil, poškodit nějakým způsobem hotel?????????? Nebo proč bych si dal tu práci jsem napsat takovou recenzi? Právě proto, protože jsem byl zklamán na plné čáře. A lži? To můžu říct já samé o Vás, že jste dostala slevu 10% na další pobyt na tomto hotelu za KLADNOU reakci na tomto portále! Krásný večer reagovat

Jiří: :))) - 19. 1. 2015 22:30

a ještě jedna věc co mě dostala paní Koucká:))))) Tento hotel by jste doporučila i svým nejlepším kamarádům, a že je vhodný pro méně pohyblivé osoby? Nenechte se vysmát. Do hotelu k recepci vede asi 15 schodů. Z recepce dolů do jídelny další schody, do prvního patra asi 30 schodů. Nikde dál jsem naštěstí nebyl, tak jak můžete napsat vhodný pro méně pohyblivé lidi? Výtah jsem nikde nenašel. A to že je hotel vhodný pro zamilované a manželské páry není taky pravda. Zeď (příčka) mezi pokojem a předsíní upozorňuji bez dveří má 5cm. I pšouk na záchodě uslyšíte až na chodbě to nemluvím o milování!!!!!! :))))))) A náš pokoj, kdy jsme si manželskou postel objednali přímo při rezervaci byly dvě postele u sebe. Bohužel tam byl rám obou postelí a tak mezi námi byla mezera 10 cm:) Takže zamilované a manželské páry pozor! Buď si pořádně užijte doma před dovolenou a nebo musíte hooooodně potichu, aby Vás nebylo slyšet až na recepci:) reagovat

Bára: Souhlas :-) - 17. 3. 2015 22:50

Souhlasím s Jiřím. Vše bylo přesně jak píše. Ještě jsem se u toho teď zpětně zasmála. Hotel se poškozuje sám. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání