Napsat recenzi

Ostuda Harrachova

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 318x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná prezentace , hezky nafoceceno, super cena, Hezký hotel zapadající do okolního prostředí, ale to je asi tak veškeré pozitivum !

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Za ty peníze to asi ujde, ale ! Na to, že se prezentují třemi hvězdičkami to s hotelem nemá nic společného, ponuré, špinavé staré pokoje, malířa a uklízečka tam byla naposledy za války... Jak píší ostatní voda teče když se jí zachce... Jinak i babička má lepší nábytek včetně televize než to co bylo tady, aspoň ta postel byla ucházející.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Myslím, že i paní kuchařky ze školních jídelen by se divily co tady předvádějí. Počínaje snídaní která má být od 8.00-10.00 ale v 8.45 už není skoro co jíst, jinak každé den to samé salám sýr, marmeláda.... Obědy jsme radši nevyužívali, balíček s sebou se nechal konzumovat. Večeře, sice výběr ze dvou jídel,ale kvalita alá kupované knedlíky apod. je příšerná, sníst se to nechá, ale jak říkám i i v jídělně měli lepší obědy.... HNUS ! ! !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Wellnes ?!? Tím myslejí tu vířivku pro dva a tři vyhřívaná lehátka a místnůstka s párou kde opadávají dlaždičky a to vše pužívají hosté z dalších dvou hotelů v Harrachově ? ! ? To snad nemůžou myslet vážně ? ! ? Bohužel myslí a nadále to tak prezentují, chudáci lidi kdo si to zakoupí....

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

To už nemá s Hotelem co společného, jezdíme sem i v zimě a jsou super.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

To samé super krajina na výlety a turistiku.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Ještě že bylo hezky a mohli jsme vypadnout ven, jinak si nedovedu pobyt na hotelu představit, co bych tam proboha dělal....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání